Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » Туризъм оферти » Екскурзии в чужбина » Нова 2017 година в Д...»

Нова 2017 година в Дубай 29.12.2016г – 03.01.2017г / 5 нощувки Достижим лукс и незабравими спомени

Прегледано 198 пъти от 19 Октомври 2016. №: 2228522

Нова 2017 година в Дубай

29.12.2016г – 03.01.2017г / 5 нощувки



Достижим лукс и незабравими спомени !





ПРОГРАМА



Ден 1 - 29.12.2016 - Четвъртък

Среща на летище София / Терминал 2 с водача на групата. Полет за Дубай в 16:10 ч. с авиокомпания FLY DUBAI . Пристигане на летище DXB Дубай в 22:00 ч. Посрещане от фирмата партньор. Настаняване в избрания хотел. Нощувка.



Ден 2 - 30.12.2016 - Петък



Закуска. Обзорна обиколка на Дубай-Модерен Дубай (включена в цената). Обиколката ще започне от двореца на Емира на Дубай - шейх Мохамед бин Рашид ал Мактум, откъдето ще видите и най-високата сграда в света (Бурж Кхалифа). Турът продължава към крайбрежния квартал Джумейра (Jumeirah), следва кратка фотопауза до 7-звездния хотел Бурж ал Араб (Burj al Arab). Продължваме към изкуствения остров The Palm-Jumeirah и минаваме покрай новия луксозен квартал Dubai Marina. Допълнителна екскурзия: Бурж Кхалифа и Дубай Мол - заявява се и се заплaща преди тръгване – 60 евро. Начало 17:30 ч. Посещение на най-високата сграда в света - светкавично бърз асансьор ще ви отведе за 124 секунди до 124-ти етаж. Вечерен билет за площадката At The Top(Продължителност около 4 часа). Нощувка.



Ден 3 - 31.12.2016 - Събота



Закуска. Свободно време за плаж и развлечения.

Допълнителна екскурзия: ВИП Дубай с яхта – 55 евро (2 часа на яхтата). Мин.15 човека. Начало 08:30 ч. Невероятен панорамен тур на Дубай Марина и Джумейра с яхта. Два часа круиз с яхта ще ви потопи в приказните отражения на небостъргачите на Дубай Марина (Dubai Marina), Джумейра Бийч Резиденс (Jumeirah Beach Residence), изкуствения остров The Palm Jumeirah и луксозния хотел Burj al Arab. Връщаме се на изходната точка, където имаме време да се порадваме на марината.

Допълнителна екскурзия: Градините на Дубай - 30 евро с включен транспорт и входна такса. Начало 13:00 ч. Престой в градините 2 часа. Посетете най-големите вертикални градини в света с над 45 млн.цветя.





НОВОГОДИШНА ГАЛА ВЕЧЕРЯ



Ден 4 - 01.01.2017 - Неделя



Закуска. Свободно време за плаж и развлечения.

Допълнителна екскурзия: Сафари в пустинята – 60 евро с включена вечеря на блок маса, безалкохолни напитки, яздене на камила, наргиле, рисуване с къна и програма. Начало 15:00 ч. Едно екстремно забавление сред залязващото слънце над пясъчните дюни. Забележка: Екскурзията не е подходяща за бременни жени. За деца до 6 год, сафарито е отговорност на родителите и се разрешава след подписване на документ за съгласие. Нощувка.



Ден 5 - 02.01.2017 - Понеделник



Допълнителна екскурзия: Абу Даби – 55 евро (целодневна с екскурзовод на български език). Начало 08:30 ч. Абу Даби - столицата на емирствата, която ще ни омае със спокойствието на белите пясъци и луксозните сгради. На влизане в града се откроява бялата джамия „Шейх Зайед”- снимки отвън и влизане вътре. Ще направим кратък престой в традиционно селище (Heritage Village), откъдето се открива панорамна гледка към целия град. Пътят ни минава и покрай луксозния хотел Emirates Palace (фото-стоп отвън), построен в типичен арабски стил. На връщане посещаваме Yas Island - мястото, където се провежда Формула 1 (не е включено посещение на пистата) и дом на уникалния

комплекс Ferrari World. Свободно време около за обяд или шопинг в най-новия мол Яс (Yas Mall). По време на посещението на джамията Шейх Зайед има изискване за облеклото за мъжете и жените. Нощувка.



Ден 6 - 03.01.2017 - Вторник



Закуска. Освобождаване на хотела в 08:00 ч.

Трансфер до летище - DXB Дубай за полет до София в 10:50 ч. Пристигане на летището в София в 15:10 ч.





ХОТЕЛИ И ЦЕНИ ПО ПРОГРАМАТА:



Orchid Vue 4* 800 € / 1564 лв. на човек в двойна стая



Metropolitan Hotel 4* Открит 2016г. 969 € /1895 лв. на човек в двойна стая



Emirates Grand Hotel 4* 979 € /1914 лв. на човек в двойна стая



Jood Palace 5* 999 € /1955 лв. на човек в двойна стая





Пакетната цена включва:



•Самолетен билет София – Дубай - София с Авиокомпания FLY DUBAI

•Една бройка салонен багаж до 7 кг с размер 56/45/25см на борда на самолета

•Чекиран багаж 20 кг.

•Трансфер летище-хотел-летище

•5 нощувки със закуски в избраният хотел

•Обзорна обиколка на Дубай-Модерен Дубай

•Медицинска застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” с покритие 5000 евро на ЗАД Евроинс

•Водач от България по време на цялото пътуване и целия престой

•Обслужване на български език по време на престоя в Дубай







Пакетната цена НЕ включва:



•По желание НОВОГОДИШНА ГАЛА ВЕЧЕРЯ:

-В балната зала на хотел – GOLDEN TULIP AL BARSHA 4*, с включен еднопосочен трансфер: Пакет за възрастен с алкохол – 125 евро / 245 лв.; дете до 5,99 год- безплатно.; дете от 6 до 11,99 год - 65 евро/127 лева.

-В хотел ATLANTIS THE PALM – 5*, с включен еднопосочен трансфер:

Сребърен пакет - за възрастен с алкохол – 290 евро / 567 лв.; Избор в един от ресторантите: Ресторант Ayamna ( арабски деликатеси ); Ресторант Bread Street Kitchen ( ресторант на Гордън Рамзи ); Ресторант Yuan ( традиционна сечуанска кухня ); Ресторант Saffron ( с 20 станции за готвене на живо ); Ресторант Kaleidoscope ( кулинарни изкушения от цял свят )

Златен пакет - за възрастен с алкохол – 480 евро / 939 лв.; за деца – на запитване. Избор в един от ресторантите: Ресторант Nobu ( Японски ); Ресторант Ossiano(с изглед към лагуната); Ресторант Ronda Locatelli (италянска тратория); Бар Nasimi Beach (бар на открито ); Ресторант Seafire Steakhouse and Bar (американски стекхаус )

-В балната зала на хотел - DUSIT THANI 5*, с включен еднопосочен трансфер:

Пакет за възрастен с алкохол: 135 евро / 264 лева

Пакет за младежи от 12 до 20 г., без алкохол: 105 евро / 205 лева

За дете от 6 до 11 г., без алкохол: 70 евро / 137 лева

За дете до 5 г., без алкохол: 35 евро / 69 лева



•Допълнителни екскурзии

•Лични разходи

•Застраховка отмяна на пътуване, която се предлага в офисите при записване на ЗАД Армеец

•Задължителна туристическа такса Tourism Dirham. Заплаща се в местна валута от клиентите на място, директно в хотела за стая на вечер и е в размер както следва:

Orchid Vue 4* - AED 15 ;

Metropolitan Hotel 4*- AED 15 ;

Emirates Grand Hotel 4* - AED 15 ;

Jood Palace 5* - AED 20



Важно!

•Моля да имате в предвид, че някои от хотелите в Дубай при пристигане изискват депозит за услуги в хотела - мини бар, спа, бар, ресторанти. Ако депозита не бъде използван се възстановява. Плащането може да стане в брой или с кредитна карта.

•Всички цени са калкулирани при курс 1,75 лв. за 1 USD. При промяна на курса с повече от 3%, туроператорът си запазва правото да актуализира пакетната цена. Заплащането се извършва в лева.



Необходими документи при записване:

•Задграничен паспорт валиден 6 месеца след датата на пътуването ;

•Депозит в размер на 30% от сумата на човек;

•Доплащане до 30 дни преди заминаването.



ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ



БУРЖ КХАЛИФА И ДУБАЙ МОЛ – 60 евро/118 лв, дете до 12 г – 50 евро/98 лв

Посещение на най-високата сграда в света - светкавично бърз асансьор ще ви отведеде за 124 секунди до 124-ти етаж. (Продължителност 4 часа) Заявява се и се заплаща в България.

Програмата включва:

Климатизиран транспорт от и до хотела; Билет за достъп до обсерваторията на Burj Khalifa

Разходка в Dubai Mall - аквариума, ледената пързалка и танцуващите фонтани.



САФАРИ В ПУСТИНЯТА – 60 евро/118 лв, дете до 12 г – 45 евро/88 лв

Начало: 15:00 ч. Тръгване от лагера около 20:00. Връщане в хотела около 21:00ч.

Ако желаете да се позабавлявате, това е възможността, която вие не трябва да пропуснете! Желанието ви ще ви отведе в мистичната пустиня за да изпита нещо, което никога няма да забравите. Оставяйки блъсканицата и суматоха на града, водачът ви ще се отправи към вълнуващото пътешествие сред заоблените пясъчни дюни в дълбокото сърце на пустинята. Ще спрем сред големите дюни, за да се насладим на девствената красота на арабската пустиня и на опияняващото слънце. След залез, пристигаме в бедуинския лагер, където ще бъде сервирана вечерята. Вечерта ще завърши с изпълнението на арабски танци.

Програмата включва:

Климатизиран транспорт от и до хотела, Сърфиране по дюните, Яздене на камили, Временна татуировка с къна, Наргилета, Безалкохолни напитки, кафе и чай, Вечеря на шведска маса, Арабски танци. Забележка: Екскурзията не е подходяща за бременни жени. За деца до 6 год, сафарито е отговорност на родителите и се разрешава след подписване на документ за съгласие.



АБУ ДАБИ - ЦЕЛОДНЕВНА ЕКСКУРЗИЯ - 55 евро/108 лв, дете до 12 г – 45 евро/88 лв (мин. 6 човека)

Тръгване: 08:30 ч. Връщане в хотела: 18:00 ч. Столицата на ОАЕ е известна с безкрайните петролни богатства и луксозни сгради. Необходими са ни около 90 мин за да стигнем от Дубай. По пътя минаваме покрай безкрайни пясъчни дюни и няколко „зелени пояса”, инициатива на основателя на ОАЕ Н.В. Шейх Зайед. Пристигайки в Абу Даби, ще се отправим към крайбрежната улица, където ще ни омае спокойствието на белите пясъци и луксозните сгради. Ще направим кратък престой в традиционно селище (Heritage Village), откъдето се открива панорамна гледка към целия град. Пътят ни минава и покрай луксозния хотел Emirates Palace (фото-стоп отвън), построен в типичен арабски стил. На връщане посещаваме Yas Island - мястото, където се провежда Формула 1 (не е включено посещение на пистата) и дом на уникалния комплекс Ferrari World. Свободно време около 1,5 часа за обяд или шопинг в най-новия мол Яс (Yas Mall) или за желаещите да посетят тематичния атракционен парк Ferrari World (билетите за парка не са включени в цената на тура). По време на посещението на джамията Шейх Зайед има изискване за облеклото за мъжете и жените.

Програмата включва:

Климатизиран транспорт от и до хотела, Екскурзовод по програмата



ВИП ДУБАЙ С ЯХТА - 55 EUR/108 лв, дете до 12 г – 50 евро/98 лв (мин.15 човека)

Невероятен панорамен тур на Дубай Марина и Джумейра с яхта. Два часа круиз с яхта ще ви потопи в приказните отражения на небостъргачите на Дубай Марина (Dubai Marina), Джумейра Бийч Резиденс (Jumeirah Beach Residence), изкуствения остров The Palm Jumeirah и луксозния хотел Burj al Arab. Връщаме се на изходната точка, където имаме време да се порадваме на марината.

Продължителност: 4 часа (2 часа от тях с яхта)

Минимален брой участници:15

Програмата включва:

Климатизиран транспорт от и до хотела, Разходка с яхта по маршрута, Освежителни напитки на борда на яхтата



MIRACLE GARDENS - 30 евро/59 лв, дете до 12 г – 30 евро/59 лв

С автобус ще се отправим към уникалната цветна градина Miracle Gardens- eдна от най-големите цветни градини в света с над 45 милиона цъфнали цветя. Записана в книгата на рекордите на Гинес за най-дълга стена от цветя, а през Март 2013 е обявена за най-голямата вертикална цветна градина. Там ще има свободно време за снимки, разходка, дребни покупки или пълноценна почивка в многобройните кафенета.

Програмата включва:

Климатизиран транспорт от и до хотелa.



РАЗХОДКА С ХЕЛИКОПТЕР – 265 евро/518 лв. на човек

Маршрут The Palm ( Палмата ) - продължителност на полета 17 минути. Излита се от Festival City, минава се през канала на Дубай, етнографското селище и се каца на Палмовия остров.

Програмата включва:

Климатизиран транспорт от и до хотелa.



ВЕЧЕРЯ В ХОТЕЛ АРМАНИ – 130 евро / 254 лв. с включен транспорт от и до хотела

Вечеря в ресторант Mediterraneo. Без включени напитки.









За повече информация и резервации :



КАРАДЖЪ ТУРС - Велико Търново

ул. Васил Левски № 3, ет. 1,

Телефон. 062 65 09 01 ;

Мобилни: 087 900 74 15 ; 0887 82 36 89

е-mail: vtarnovo@karacitours.bg





Подобни обяви

Екскурзия до ПАРИЖ СЪС САМОЛЕТ и гид на български - 2/3* - стандартен хотел

Екскурзия до Париж със самолет и гид на български


2/3* - стандартен хотел - * <...
ЕКСКУРЗИЯ ДО РИМ СЪС САМОЛЕТ и водач на български
3* - стандарт - 3 *

ЕКСКУРЗИЯ ДО РИМ СЪС САМОЛЕТ и водач на български



...
ТАСОС - Зелената перла на Гърция - 3 дни

Екскурзии до Гърция


3* - стандарт - 3 *

ТАСОС - Зелената перла на Гърц...
ЕКСКУРЗИЯ ДО АЛБАНИЯ Дневен преход


Дати: 22.09.2016
Цена от: 220 лв.
4 дни / 3 нощувки

«РЕЗЕРВИРАЙ»
«ПР...
Екскурзия за 22 септември 2016 до Истанбул с 2 нощувки + БОНУС посещение парк и Мол Виаленд, WILD PARK - дивият свят на джунглата и океана + Одрин от Ст.Загора 22.-25.09.16
ПРОМО ОФЕРТА Екскурзия за 22 септември до Истанбул с 2 нощувки + БОНУС посещение парк и Мол Виаленд,...

Публикувайте коментар към обявата