Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » София » Туризъм оферти » Екскурзии в чужбина » Нова Година на остр...»

Нова Година на остров Занзибар

Прегледано 236 пъти от 19 Октомври 2016. №: 2228517

9 дни / 7 нощувки



27.12.2016 – 04.01.2017







ЦЕНА: от 3766 лв.







Ранни записвания до 04.11.2016!







1 ДЕН – София — Доха



Сборен пункт на летище София. Полет за Доха в 19.45 часа. Кацане на летище Хамад Интернешънъл в 1.20 часа и транзитен престой с възможност за ползване на някой лаундж, „тихи“ стаи за почивка или хотела на летището.



Полет за Занзибар в 08.20 часа.



2 ДЕН – Доха — Занзибар



Кацане в Занзибар в 16.20 часа. Посрещане от фирмата партньор. Трансфер до хотела и настаняване. Свободно време за почивка. Вечеря.Нощувка.



3 ДЕН – Занзибар.



Закуска. Свободно време за плаж, развлечения или допълнителна екскурзия.



Опция: Обиколка на историческия град Stone Town: тричасовата обиколка на историческия стар град Stone Town започва с колоритния пазар на Занзибар и забързаните местни хора, продаващи пресни зеленчуци и кошници с екзотични тропически плодове. Това е мястото, където ще се почувствате многообразието от култури на Занзибар, в едно с тежките аромати на билки и подправки. От тук се отправяме към Англиканската катедрала, построена от епископ Стриърс през 1874 г. на мястото на бившия пазар за роби. Вашият гид ще ви покаже мястото, за което се смята, че са държали робите преди да бъдат продадени на търг. Следващата спирка е Националният музей на Занзибар, наречен Peace Memorial Museum, Британския клуб и старата крепост. Тура приключваме с пешеходна разходка из тесните улички на Stone Town.Вечеря.Нощувка.



4 ДЕН – Занзибар



Закуска. Свободно време за плаж, развлечения или допълнителна екскурзия.



Опция: Морско сафари: морското приключение, за което ще говорите дълго и никога няма да забравите! Целодневна екскурзия – тръгваме от рибарското селище Fumba, за да се запознаем с чудесата на Индийския океан в комфортните традиционни плоскодънни лодки. При пристигането накратко ще ви бъде представена програмата за деня, както и някои съвети относно безопасността на борда. Плоскодънните лодки са ръчно изработени от африкански махагон, по най-високи стандарти. Най-зашеметяващите природни творения са двете девствени плитчини от мек бял пясък, които се издигат от тюркоазено-сините води на Индийския океан. Спираме в една пясъчна плитчина, за шнорхелинг или плуване над коралов риф, след което ще ни предложат свежи зелени кокосови орехи и разхладителни напитки. След гмуркането с шнорхел (ако го позволява прилива) следва обяд – традиционно барбекю с риба и морски деликатеси, последвано от дегустация на различни тропически плодове, ликьор Амарула и кафе. Ще прекараме остатъка от следобеда на втората пясъчна плитчина, ще поплуваме с традиционно Ngalawa кану опознавайки мангровите гори и древното дърво боабаб и отпочивайки на лодката.Връщаме се в хотела около 17.30 часа.Вечеря.Нощувка.



5 ДЕН – Занзибар



Закуска. Свободно време за плаж, развлечения и подготовка за празничната Новогодишна гала вечеря. Новогодишна вечеря.Нощувка.



6 ДЕН – Занзибар



Закуска. Свободно време за плаж и развлечения.



Опция: Екскурзия до гората Йозани и плуване с делфини: Това е обиколка с екскурзовод до гората Йозани . Гората е единствената останала естествена растителност на острова. Тя е дом на много ендемични видове от флората и фауната, над 50 вида пеперуди и 40 вида птици. Тук ще видите червената маймуна колобус, кадифени котки, змии, мангрови гори, разнообразие от малки дървета, храсти, блата и треви. Това е най-доброто пътуване из природата на гората, където ще имате уникалната възможност да видите и да направите снимки, видеоклипове с маймуни, срещани единствено в Занзибар.Нощувка.



7 ДЕН – Занзибар



Закуска. Свободно време за плаж и развлечения.



Опция: Плуване с делфини: Кизимкази е рибарско селище в южната точка на острова. След пристигане в селцето, ще се отправим с моторна лодка в търсене на делфините. С повече късмет, може да поплуваме в близост до тях. След гмуркането, ще се отправим към брега, за да се насладим на слънчевите лъчи и свободните часове на плажа.



8 ДЕН – Занзибар — Доха



Закуска. Освобождаване на хотела. Трансфер до летище и полет за Доха в 15.40 часа. Кацане в 23.20 часа. След оформяне на митническите и имиграционни формалности, трансфер до хотел и нощувка в хотел 3*.Нощувка.



9 ДЕН – Доха — София



Закуска. Трансфер до летище. Полет за София в 14.30 часа. Кацане в София в 18.45 часа.



3% отстъпка до 04.11.2016!

Хотел Възрастен в

двойна стая





Double Tree Resort By Hilton Hotel Zanzibar 4* - 3882 лв.

Цената включва:



Двупосочен самолетен билет София – Доха – Занзибар – Доха – София;

Трансфери летище – хотел – летище;

6 нощувки на база всичко включено в цената в Занзибар;

1 нощувка със закуска в Доха;

Новогодишна гала вечеря;

Медицинска застраховка за целия престой;

Водач от фирмата







Цената не включва:



Допълнителните екскурзии. Цените на допълнителните екскурзии са калкулирани на база група от минимум 10 човека!;

Летищни такси в размер на 306 евро към 13.05.2016.;

Виза за Танзания – 50 USD – получава се при пристигане в страната (задължително трябва да има валидност на паспорта минимум 6 месеца след датата на напускане на страната и празна страница за полагане на визата.

За повече информация, моля свържете се с офиса на Doors Travel!

гр. София, ул. Неофит Рилски 60

тел. 359 2 / 4173377

gsm:0895071113

gsm:0895001128

e-mail: office@doors-travel.com

www.doors-travel.com


Цена: 3776.00 лв.




Подобни обяви

Екскурзия до ПАРИЖ СЪС САМОЛЕТ и гид на български - 2/3* - стандартен хотел

Екскурзия до Париж със самолет и гид на български


2/3* - стандартен хотел - * <...
ЕКСКУРЗИЯ ДО РИМ СЪС САМОЛЕТ и водач на български
3* - стандарт - 3 *

ЕКСКУРЗИЯ ДО РИМ СЪС САМОЛЕТ и водач на български



...
ТАСОС - Зелената перла на Гърция - 3 дни

Екскурзии до Гърция


3* - стандарт - 3 *

ТАСОС - Зелената перла на Гърц...
ЕКСКУРЗИЯ ДО АЛБАНИЯ Дневен преход


Дати: 22.09.2016
Цена от: 220 лв.
4 дни / 3 нощувки

«РЕЗЕРВИРАЙ»
«ПР...
Екскурзия за 22 септември 2016 до Истанбул с 2 нощувки + БОНУС посещение парк и Мол Виаленд, WILD PARK - дивият свят на джунглата и океана + Одрин от Ст.Загора 22.-25.09.16
ПРОМО ОФЕРТА Екскурзия за 22 септември до Истанбул с 2 нощувки + БОНУС посещение парк и Мол Виаленд,...

Публикувайте коментар към обявата