Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » Туризъм оферти » Екскурзии в чужбина » Автобусна екскурзия ...»

Автобусна екскурзия до Златна Прага - градът на 100-те кули с възможност за посещение на град Дрезден и Карлови вари 22.-27.11.2016

Прегледано 200 пъти от 30 Септември 2016. №: 2227043

Автобусна екскурзия до Златна Прага - градът на 100-те кули с възможност за посещение на град Дрезден и Карлови вари



Дати на провеждане:

Предколедна 22.-27.11.2016г.



Цените за ранни записвания са валидни до 30.09.2016 и включват 28% отстъпка !



Цена на човек в двойна стая -307 лв.



ПАКЕТЪТ ВКЛЮЧВА:



транспорт с лицензиран туристически автобус по маршрут София – Прага – София;

3 нощувки със закуски в хотел **/*** в Прага (периферия)

Посещение на Бърно и свободно време за разходка и снимки в центъра на града;

Водач представител от фирмата организатор - Караджъ Турс;

Пътни, магистрални и гранични такси



ПАКЕТЪТ НЕ ВКЛЮЧВА:



Разходи от личен характер;

Медицинска застраховка за 10 000 евро с Асистанс;



Екскурзии по желание и входни такси за посещаваните обекти:



Панорамно-пешеходна обиколка на Прага - 16 лв.

Панорамно-пешеходна обиколка на Прага - Храдчани - Пражки храд- седалище на Президента, комплекс от дворци, църкви, базилики, кули и градини, грандиозната готическа катедрала „Свети Вит”, Златната уличка с дома на Кафка и кулата „Далиборка”, използвана в миналото като затвор, Карловият мост с многобройните статуи и улични музиканти, Старе Место – старият градски часовник с Кметството. Свободно време за разходка в центъра на Златния град.

Цената включва: трансфер с автобус, екскурзоводско обслужване, паркинги.

Цената не включва: входни такси за посещаваните обекти.



Екскурзия до Дрезден - 78 лв

Екскурзия до Дрезден – един от най-красивите градове на територията на Германия по поречието на река Елба. Многобройните пленяващи със своята красота замъци придават величието, което ви завладява на мига. Разположен на река Елба с отлична гледка към нея и целия Дрезден е замъкът Албрехтсберг, построен от пруския принц Албрехт. Замъкът Лингнер е построен по едно и също време с Албрехтсберг от пруския принц Албрехт за неговия висш дворцов сановник Барон фон Щокхаузен. Екберг е най-източният от трите крайречни замъци на Елба в Дрезден. Построен между 1859 и 1861 година на възвишение край устието на малката река Мордгрундбах. Замъкът Пилниц е едно от красивите исторически кътчета, които може да видите в немския град. Музеят Цвингер в Дрезден - Музеят е всъщност пленителен бароков комплекс. Връщане в Прага късно вечерта.

Цената включва: трансфер с автобус, екскурзоводско обслужване, паркинги.

Цената не включва: входни такси за посещаваните обекти (по избор)



Еднодневна екскурзия до Карлови Вари - 55 лв.

Екскурзия до Карлови Вари - един от най-привлекателните и най-стари курорти в света, невероятна комбинация от лечебна вода, природа и старинна архитектура.

Цената включва: трансфер с автобус, екскурзоводско обслужване, паркинги.



Разходка с корабче по река Вълтава с включена вечеря, без напитки - 47 лв.



Екскурзионна програма:



Ден 1

Отпътуване от София в 16:00 ч. от Автогара „Сердика” по маршрут Белград - Будапеща - Братислава - Прага. Нощен преход.



Ден 2

Пристигане в Прага – градът на 100-те кули. Ако в момента на пристигане на групата в хотела има свободни стаи групата ще може да бъде настанена. Стандартното настаняване по закон в туризма се осъществява след 14:00ч. Настаняване в хотела. Свободно време или екскурзия по желание - панорамно-пешеходна обиколка на Прага - Храдчани - Пражки храд - седалище на Президента, комплекс от дворци, църкви, базилики, кули и градини, грандиозната готическа катедрала „Свети Вит”, Златната уличка с дома на Кафка и кулата „Далиборка”, използвана в миналото като затвор, Карловият мост с многобройните статуи и улични музиканти, Старе Место – старият градски часовник с Кметството. Свободно време за разходка в центъра на Златния град.(екскурзията се провежда при мин. 20 записани човека). Нощувка.



Ден 3

Закуска. 07:00 - 08:00ч. Свободно време или екскурзия по желание - посещение на Дрезден – един от най-красивите градове на територията на Германия по поречието на река Елба. Многобройните пленяващи със своята красота замъци придават величието, което ви завладява на мига. Разположен на река Елба с отлична гледка към нея и целия Дрезден е замъкът Албрехтсберг, построен от пруския принц Албрехт. Замъкът Лингнер е построен по едно и също време с Албрехтсберг от пруския принц Албрехт за неговия висш дворцов сановник Барон фон Щокхаузен. Екберг е най-източният от трите крайречни замъци на Елба в Дрезден. Построен между 1859 и 1861 година на възвишение край устието на малката река Мордгрундбах. Замъкът Пилниц е едно от красивите исторически кътчета, които може да видите в немския град. Музеят Цвингер в Дрезден - Музеят е всъщност пленителен бароков комплекс. (екскурзията се провежда при мин. 25 записани човека). Връщане в Прага късно вечерта.Нощувка.



Ден 4

Закуска. 07:00 - 08:00ч. Свободно време или екскурзия по желание - еднодневна екскурзия до Карлови Вари – един от най-привлекателните курорти в света, невероятна комбинация от лечебна вода, природа и старинна архитектура. Връщане в Прага. По желание в 18,00 ч. - разходка с корабче по р. Вълтава, с включена вечеря, без напитки. Връщане в хотела. Нощувка.



Ден 5

Закуска.07:00 - 08:00ч. В 10ч. напускане на хотела. Отпътуване за България. По пътя Бонус – свободно време за кратка разходка в Бърно – само на няколко километра от този одухотворен и величествен град, на 2 декември 1805 г. се е състояла „битката на тримата императори”. Свободно време за разходка в центъра. Отпътуване за България в 17.00 ч. Нощен преход.



Ден 6 Пристигане в София около обяд.



За повече информация и резервации:



Караджъ Турс - Велико Търново

ул. Васил Левски № 3, ет. 1

Тел. 062 / 65 09 01

GSM: 0879 00 74 15 ; 0887 82 36 89

e-mail: vtarnovo@karacitours.bg





Подобни обяви

Екскурзия до ПАРИЖ СЪС САМОЛЕТ и гид на български - 2/3* - стандартен хотел

Екскурзия до Париж със самолет и гид на български


2/3* - стандартен хотел - * <...
ЕКСКУРЗИЯ ДО РИМ СЪС САМОЛЕТ и водач на български
3* - стандарт - 3 *

ЕКСКУРЗИЯ ДО РИМ СЪС САМОЛЕТ и водач на български



...
ТАСОС - Зелената перла на Гърция - 3 дни

Екскурзии до Гърция


3* - стандарт - 3 *

ТАСОС - Зелената перла на Гърц...
ЕКСКУРЗИЯ ДО АЛБАНИЯ Дневен преход


Дати: 22.09.2016
Цена от: 220 лв.
4 дни / 3 нощувки

«РЕЗЕРВИРАЙ»
«ПР...
Екскурзия за 22 септември 2016 до Истанбул с 2 нощувки + БОНУС посещение парк и Мол Виаленд, WILD PARK - дивият свят на джунглата и океана + Одрин от Ст.Загора 22.-25.09.16
ПРОМО ОФЕРТА Екскурзия за 22 септември до Истанбул с 2 нощувки + БОНУС посещение парк и Мол Виаленд,...

Публикувайте коментар към обявата