Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » Туризъм оферти » Екскурзии в чужбина » НОВА ГОДИНА В МОСКВА...»

НОВА ГОДИНА В МОСКВА И САНКТ ПЕТЕРБУРГ 7 дни / 6 нощувки - 3 нощувки в Москва и 3 нощувки в Санкт Петербург 27.12.16 - 02.01.17

Прегледано 184 пъти от 30 Септември 2016. №: 2227040

НОВА ГОДИНА В МОСКВА И САНКТ ПЕТЕРБУРГ 27.12.16 - 02.01.17



Програмата е с продължителност 7 дни / 6 нощувки - 3 нощувки в Москва и 3 нощувки в Санкт Петербург, включва богата екскурзионна програма на български език с включени входни такси в музеите и атракционите, описани в програмата.

Полетът е от София, с гарантирани блок-места по редовни линии на АК Aeroflot.



ПРОГРАМА:



1 ден: 27.12.2016

Среща на летище София, терминал 2, два часа преди полета. Полет с АК Aeroflot от София в 13:25 часа. Кацане на летище Шереметиево в Москва в 17:40 часа. Трансфер до хотела. Настаняване в хотел Aquamarine 4*. Свободно време. Нощувка.



2 ден: 28.12.2016

Закуска.

10:00 часа: среща с екскурзоводна в лобито на хотела.

11:00 часа: Посещение на Кремъл

Московският Кремъл - главната забележителност на града, архитектурен комплекс, официална резиденция на президента на Русия - е разположен в сърцето на руската столица.

Неговите мощни стени и кули, златни куполи и древени катедрали и дворци се просрита на Боровицкия хълм над река Москва и образува неповторим по красота и величие архитектурно-художествен ансамбъл.

Комплексът е включен в списъка за световно културно наследнство на ЮНЕСКО.

По време на екскурзията ще разгледате Ивановския площад със знаменитите Цар Пушка и Цар Камбана, Успенския, Архангелския и Благовещенския събор.

Посещение на Оръжейната палата - Московски музей-съкровищница - е част от комплекса Големия Кремълски дворец. Разположен е в сграда построена през 1851 година от архитекта Константин Тоном. Тук се съхраняват златни и сребърни скъпоценности, дарове от чужди дипломати, царските регалии, царския обоз, каляски, военни трофеи и други скъпоценности, като колекциите на музея събирани в продължение на векове.

16:00 часа: Трансфер до хотела. Свободна вечер. Нощувка.



3 ден: 29.12.2016

Закуска.

10:00 часа: Среща с екскурзовода в лобито на хотела за обзорна екскурзия на град Москва.

Посещение на храма Христос Спасител. Катедралният храм е най-високата православна църква в света. Построен е в знак на благодарност към Бог за неговата помощ и закрила в труден период за Русия по време на Отечествената война през 1812 година. Той е паметник на руския народ за тяхната смелост и героизъм.

Пешеходна екскурзия по Червения площад - главният и най-известен площад в Москваи Русия, арена на множество важни събития в руската и съветска история, място за масови демонстрации и парада на Въоръжените сили на Русия. Намира се край североизточната стена на Кремъл. На запад от него се разполага Московският Кремъл, на изток - ГУМ и Китай-город, на север -Историческият музей и Съборът на казанската икона на Божията майка (Собор Казанской иконы Божией Матери), а в южната му страна пред Спаската кула се намира катедралният Храм Свети Василий Блажени (с канонично название Покровский собор).



14:00 - 15:00 часа: Обяд в ресторант Годунов (стойността на обяда не е вкл. в цената)

Ресторант Годунов е класически руски ресторант в центъра на Москва. В старинната трапезария от XVII век, където е разположен ресторанта, е съхранена максимално старинната стилистика. Посетителите на ресторанта могат да се насладят както на руската кухня, така и на великолепната, царска обстановка.



16:00 часа: посещение на Третяковската галерия

Третяковската галерия е най-известният музей на изкуството в столицата, основана от търговец Павел Третяков през 1856 година. Днес тя е най-голямата обществена културна институция, която се състои от няколко музеи, като главен между тях остава музейният комплекс на Лаврушката пресечка.

Днес галерията съхранява някои от най-големите и значими колекции на руското изобразително изкуство. Галерията разполага с над 130 000 произведения на живописта, графиката и скулптурата.



18:00 часа: Трансфер до хотела. Свободна вечер. Нощувка.



4 ден: 30.12.2016г.

Закуска.

Освобождаване на стаята и трансфер до гара Ленинград.

Отпътуване с високоскоростен влак Сапсан от Москва до Санкт Петербург.

След пристигане среща с българоговорящ екскурзовод и трансфер до хотела.

Санкт Петербург е един от най-красивите градове в света с многобройни исторически паметници и забележителности. Не само архитектурните творения, но и улиците на града се явяват историческа ценност и и радват всички гости и жители на града.



Настаняване в хотел PARK INN NEVSKI 4*. Свободна вечер. Нощувка.



5 ден: 31.12.2016г.

Закуска.

10:00 часа: Среща с екскурзовода в лобито на хотела за обзорна екскурзия на град Санкт Петербург.

Невски проспект, Дворцовия площад, панорама на Василиевския остров, Исакиевския площад, събора Смолни, Николски събор, мостовете над каналите Грибоедов и Крюков, крайцера Аврора и др.



12:00 часа: Посещение на Петропавловската крепост, Петропавловският събор и гробницата на династията Романови.

Петропавловската крепост е историческото ядро на Петербург, военно-инжинерен и културен паметник. Посторена е по заповед на Петър Велики в началото на 18ти век. Архитект на цитаделата е Доменико Трезини. Крепостта е разположена на Заешкия остров, на северния бряг на река Нева.

В архитектурния ансамбъл влизат укрепленията - крепостни стени, куртини, бастиони и равелини; парадните Петровски врати, украсени с барелеф Низвержение на Симон Мага от Свети Петър, произведение на Конрад Оснер; Ботния дом, в която се помещава точна реплика на бота на Петър I, «дядото на руския флот (оригиналът е сега в Централния военно-морски музей); зданието на Монетния двор; Инженерния дом, Комендантския дом.



14:00 часа: Посещение на Ермитажа.

Ермитажът е най-големият музей в Русия и един от най-големите, най-старите в света художествени и културно-исторически музеи. Общата площ на музея е 127 478 m² и има над 350 зали. Специално място заема парадния интериор на двореца. Възниква през 1764 като частна колекция на Екатерина II, и е открит за обществеността през 1852 г. Разполага с богати колекции от паметници на първобитни, древноизточни, древноегипетски, антични и средновековни култури, изкуство от Западна и Източна Европа,археологически и художествени паметници от Азияски, паметници на руската култура VIII-XIX век.



16:00 часа: Трансфер до хотела. Свободна Вечер. Нощувка.



6 ден: 01.01.2017г.

Закуска.

Свободно време.



14:00 часа: Среща с екскурзовода в лобито на хотела.

15:00 часа: Посещение на Казанския Събор.

Казанския събор е огромен православен храм, един прекрасен пример за руски класицизъм, изключителен паметник на военна слава. Вътре в катедралата се пази чудотворната Казанската икона на Богородица.



16:00 часа: Посещение на музея Руска водка с дегустация.

Музеят е първият в Русия и в света, чиято експозиция представя на гостите си питие, което става неразделна част от събития от живота ни.

Атмосферата на музея ви позволява да изпитате разнообразието на руската култура, история и традиции на пиене. След една завладяваща обиколка, посетителите ще се запознаят с историята на напитката, на руските обичаи и колко тясно свързана с историята на държавата е била историята на тази силна напитка в продължение на векове. В края на обиколката ще се проведе дегустация на руската водка с лека закуска.



17:00 часа: Трансфер до хотела. Свободна Вечер. Нощувка.



7 ден: 02.01.2017г.

Закуска. Освобождаване на стаите.

Трансфер до летището за полет Санкт Петербург - Москва - София с авиокомпания Aeroflot. Отпътуване от Санкт Петербург в 07:25 часа. Пристигане в Москва в 08:40 часа. Отпътуване от Москва в 10:05 часа. Пристигане на летище София, Терминал 2 в 12:25 часа.



Полетно разписание /авиокомпания Aeroflot/:



27.12.2016



София, Терминал 2 - Москва 13:25 - 17:40



02.01.2017



Санкт Петербург - Москва 07:25 0 08:40



02.01.2017



Москва - София, Терминал 10:05 - 12:25





Условия за записвания и анулации и необходими документи:



1. Плащания:

- авансово плащане от 40 % при записване;

- пълното плащане трябва да е извършено най-късно до 30 дни преди датата на пътуване.



2. Анулационни срокове:

Крайният срок, в който потребителят може да се откаже от договора (анулация на пътуването), без да дължи неустойка е 31 дни преди датата на пътуването. След този период са валидни следните неустойки при анулация на пътуването от страна на потребителя:

- от 30 до 15 дни преди датата на отпътуване - 50% неустойка от общата цена на пътуването;

- от 14 до 8 дни преди датата на пътуването - 70: неустойка от общата цена на пътуването;

- от 8 дни до 0 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата цена на пътуването.



3. Необходими документи: трите имена на латиница по международен паспорт, ЕГН и копие на международен паспорт.



*Паспортен и визов режим: необходима е виза и тя следва да бъде получена предварително. Не се издават визи на граничните пунктове.

Минималната препоръчителна валидност на паспорта е 6 месеца, считано от датата на свършването на срока на действие на визата.

Необходими документи за виза:

- Международен паспорт;

- Ксерокопие на паспорта;

- Попълнена визова анкета https://visa.kdmid.ru;

- Една снимка /цветна, с размери 3,5 х 4,5 см/.







Цена на човек в двойна стая от 997 евро !





ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:



- самолетни билети София - Москва и Санкт Петербург - Москва - София с авиокомпания Aeroflot;



- пътнически и летищни такси в размер на 123 евро /към дата 10.09.2016 г./;



- 1 брой ръчен багаж до 10 кг и 1 брой чекиран багаж до 25 кг на пътник;



- всички трансфери по програмата;



- билет за високоскоростен влак Сапсан по направление Москва - Санкт Петербург;



- 3 нощувки в Москва в хотел Aquamarine 4* с включена закуска;



- 3 нощувки в Санкт Петербург в хотел PARK INN NEVSKI 4* с включена закуска;



- лицензиран екскурзовод на български език по време на цялото пътуване;



- всички упоменати в програмата екскурзии;



- входни такси за посещаваните музеи;



- медицинска застраховка.







ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

- стойността на руската виза за български граждани със срок за издаване 14 календарни дни с включена такса визов център - 119 лв. ;

- лични разходи ;

- обяд в ресторант Годунов ;

- новогодишна вечеря (очаквайте информация)



Цените са валидни за български граждани.







За допълнителна информация и резервации:



Караджъ Турс - Велико Търново

ул. Васил Левски № 3, ет.1

Тел. 062 / 65 09 01

GSM: 0879 00 74 15 ; 0887 82 36 89

e-mail: vtarnovo@karacitours.bg





Подобни обяви

Екскурзия до ПАРИЖ СЪС САМОЛЕТ и гид на български - 2/3* - стандартен хотел

Екскурзия до Париж със самолет и гид на български


2/3* - стандартен хотел - * <...
ЕКСКУРЗИЯ ДО РИМ СЪС САМОЛЕТ и водач на български
3* - стандарт - 3 *

ЕКСКУРЗИЯ ДО РИМ СЪС САМОЛЕТ и водач на български



...
ТАСОС - Зелената перла на Гърция - 3 дни

Екскурзии до Гърция


3* - стандарт - 3 *

ТАСОС - Зелената перла на Гърц...
ЕКСКУРЗИЯ ДО АЛБАНИЯ Дневен преход


Дати: 22.09.2016
Цена от: 220 лв.
4 дни / 3 нощувки

«РЕЗЕРВИРАЙ»
«ПР...
Екскурзия за 22 септември 2016 до Истанбул с 2 нощувки + БОНУС посещение парк и Мол Виаленд, WILD PARK - дивият свят на джунглата и океана + Одрин от Ст.Загора 22.-25.09.16
ПРОМО ОФЕРТА Екскурзия за 22 септември до Истанбул с 2 нощувки + БОНУС посещение парк и Мол Виаленд,...

Публикувайте коментар към обявата