Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » Туризъм оферти » Екскурзии в чужбина » Автобусна екскурзия ...»

Автобусна екскурзия до Венеция и Флоренция с 2 нощувки

Прегледано 279 пъти от 19 Септември 2016. №: 2226265

Автобусна екскурзия до Венеция, Верона, Флоренция и Пиза



Екскурзията е петдневна и включва 1 нощувка в Лидо ди Йезоло или областта на Тревизо, 1 нощувка в района на Флоренция или Монтекатини Терме и разглеждане с екскурзовод на забележителностите на Венеция, Верона, Флоренция и Пиза. Настаняването е на база нощувка и закуска в хотели 3 или 2 звезди.



ПЪРВИ ДЕН - 09.30 ч. - хотел Тримонциум в Пловдив - трансфер Пловдив - София за тези, които желаят / 13.00 ч. - отпътуване от София от Централна автогара София, сектор Паркинг. Качването в автобуса започва в 12.30 ч. Отпътуване по маршрут София - Белград - Загреб - Любляна - Венеция. Нощен преход.



ВТОРИ ДЕН - Сутринта - пристигане във Венеция. Разглеждане забележителностите на Венеция: разходка с корабче от Пунта Сабиони до пл. Сан Марко (цената на билета за корабчето не е включена в пакетната цена на екскурзията), посещение на историческия център на Венеция: пл. Сан Марко, базиликата Сан Марко, двореца на Дожите (отвън), моста Риалто. Свободно време. Настаняване в хотел в Лидо ди Йезоло или областта на Тревизо. Нощувка.



ТРЕТИ ДЕН - Закуска. Отпътуване от Лидо ди Йезоло. Разглеждане на забележителностите на Верона (Пл. Бра, Арена ди Верона, къщата на Жулиета, Виа Мадзини) и едночасов престой в Пиза в Двора на чудесата (Катедралата, баптистериото и наклонената кула). Вечерта - пристигане в Монтекатини Терме, настаняване в хотела. Нощувка.



ЧЕТВЪРТИ ДЕН - Закуска. Разглеждане с екскурзовод забележителностите на Флоренция: църквата - пантеон Санта Кроче (отвън), катедралата Санта Мария-дел-Фиоре, квартала на Данте, площада на Синьорията. Свободен следобед. Възможност за разглеждане на галерията Уфици с доплащане 30 лв + такса за вход и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място; цената включва резервация и екскурзовод на български по време на визитата, таксата за вход в галерията, която е около 12,50 евро, се плаща на място; посещението се организира при минимум 15 участника (местата за посещение на галерията Уфици са ограничени - групата може да е от максимум 25 човека; записваме до изчерпване на местата). Важно: при разглеждането на Флоренция автобусът оставя и взима групата от центъра на града, без да се налагат ползване на градски транспорт и пр. допълнителни затруднения и разходи. Вечерта - отпътуване по маршрут Флоренция - Любляна - Загреб - Белград - София. Нощен преход.



ПЕТИ ДЕН - Вечерта - пристигане в София на Централна автогара София, сектор Паркинг. Трансфер до Пловдив.





Дати на провеждане и цена:



21.09. - 25.09.16 389 лв. цена на човек в двойна стая

08.10. - 12.10.16 379 лв. цена на човек в двойна стая

22.10. - 26.10.16 379 лв. цена на човек в двойна стая

10.12. - 14.12.16 389 лв. цена на човек в двойна стая



ОТСТЪПКА ЗА РАННО ЗАПИСВАНЕ - 3% от пакетната цена ( при резервации 2 месеца преди датата на екскурзията, за записан турист се счита този, който е сключил договор за организирано пътуване и е платил съответната предплата - 30 % депозит от пакетната цена )



Цената включва:



Транспорт с луксозен автобус;

1 нощувка със закуска в Лидо ди Йезоло или областта на Тревизо ;

1 нощувка със закуска в района на Флоренция или Монтекатини Терме;

Водач-придружител;

Екскурзоводско обслужване.



Цената не включва:



Такси за вход в музеи, билети за корабчета, градски транспорт и пр.;

Медицинска застраховка (2 лв. на човек на ден);

Градска такса в Лидо ди Йезоло и Монтекатини Терме;

Слушалки по време на екскурзоводската програма (2-3 EUR на човек);

Посещение на галерията Уфици с екскурзовод на български език - 30 лв.;



ВАЖНО: При нощувки в Италия туристите заплащат задължително градска такса както следва: в или в околностите на Лидо ди Йезоло - 1,00 евро на човек на ден при настаняване в хотели 3 звезди и 1,50 евро на човек на ден при настаняване в хотели 4 звезди; в или в околностите на Монтекатини Терме - 1-2 евро на човек на ден при настаняване в хотели 3 звезди и 3-4 евро на човек на ден при настаняване в хотели 4 звезди. Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетните цени. Възможно е през 2016 г. и други европейски градове да въведат подобни такси, които биха се заплащали директно на рецепцията на хотелите лично от туристите.





За повече информация и резервации :



КАРАДЖЪ ТУРС - Велико Търново

ул. Васил Левски № 3, етаж 1,

Телефон. 062 65 09 01 ;

Мобилни: 087 900 74 15 ; 0887 82 36 89

е-mail: vtarnovo@karacitours.bg





Подобни обяви

Екскурзия до ПАРИЖ СЪС САМОЛЕТ и гид на български - 2/3* - стандартен хотел

Екскурзия до Париж със самолет и гид на български


2/3* - стандартен хотел - * <...
ЕКСКУРЗИЯ ДО РИМ СЪС САМОЛЕТ и водач на български
3* - стандарт - 3 *

ЕКСКУРЗИЯ ДО РИМ СЪС САМОЛЕТ и водач на български



...
ТАСОС - Зелената перла на Гърция - 3 дни

Екскурзии до Гърция


3* - стандарт - 3 *

ТАСОС - Зелената перла на Гърц...
ЕКСКУРЗИЯ ДО АЛБАНИЯ Дневен преход


Дати: 22.09.2016
Цена от: 220 лв.
4 дни / 3 нощувки

«РЕЗЕРВИРАЙ»
«ПР...
Екскурзия за 22 септември 2016 до Истанбул с 2 нощувки + БОНУС посещение парк и Мол Виаленд, WILD PARK - дивият свят на джунглата и океана + Одрин от Ст.Загора 22.-25.09.16
ПРОМО ОФЕРТА Екскурзия за 22 септември до Истанбул с 2 нощувки + БОНУС посещение парк и Мол Виаленд,...

Публикувайте коментар към обявата