Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » Туризъм оферти » Екскурзии в чужбина » НОВА ГОДИНА В БАРСЕЛ...»

НОВА ГОДИНА В БАРСЕЛОНА, хотел Evenia Rossello 4**** в центъра на Барселона ПОТВЪРДЕНА ПРОГРАМА!

Прегледано 239 пъти от 06 Септември 2016. №: 2224956

ЦЕНИ И ДАТИ НА ЗАМИНАВАНЕ



31.12.2016 г.

1165 лв.

ТУРИСТИЧЕСКА ПРОГРАМА



ДЕН

1

София – Барселона

Отпътуване от летище София в 7:30 ч. с директен полет на авиокомпания „България еър“. Кацане на летището в Барселона в 9:30 ч. Трансфер до хотела. Настаняване в хотел “Evenia Rosello” 4**** (настаняването започва в 12.00 ч.). Свободно време. 13.30 ч. – трансфер с автобус от хотела до площад „Каталуния“ – сърцето на Барселона. Пешеходна разходка по улицата на артистите „Рамбла“ – най-оживената улица на града, изобилстваща от музеи, необичайни магазинчета и живи статуи. Свободно време в Готическия квартал – старата част от Барселона с криволичещи тесни улички и средновековни сгради. Тук се издигат „Св. Еулалия“ – официалната катедрала на града, Кметството на Барселона и Женералитата. Трансфер до хотела в 17.30 ч. Свободно време. По желание – вечеря в ресторанта на хотела. Участие в новогодишните празненства и шествия в центъра на каталунската столица. Нощувка.



Посрещането на нова година е истинска фиеста! По традиция испанците се събират за късна семейна вечеря, за да изпратят старата година. След полунощ се отправят към популярните места в града, където да посрещнат новата година. За да бъде тя изпълнена с късмет точно в полунощ трябва да изядете 12 гроздови зърна – по едно за всеки звън на часовника. Най-популярните места за празнуване на открито в каталунската столица са площад „Каталуния“ и улицата на артистите „Рамбла“ и хълмът „Монтжуик“ с магическия фонтан и площад „Испания“.

2

Барселона – Монсерат

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! Закуска. Свободно време в Барселона или по желание полудневна екскурзия до „Монсерат“ (екскурзията се провежда при подходящи метеорологични условия) – бенедектински манастир, основан през 11 век, разположен в местност с невероятна природна красота. Тук се съхранява Девата на Монсерат или „черната Мадона“ – покровителката на Каталуния. Връщане в Барселона. По желание – вечеря в хотела. Нощувка.

3

Барселона

Закуска. Панорамна обиколка на Барселона: Градският парк с Парламента и Зоологическата градина; Триумфалната арка, издигната в чест на Световното изложение през 1888 г.; площад „Колумб“ с паметника на великия откривател; площад „Каталуния“ – сърцето на Барселона; две от най–известните къщи на модерниста Антони Гауди – „Каза Байо“ и „Ла Педрера“; стадион „Камп Ноу“ – най-големият в Европа; катедралата „Саграда Фамилия“ – шедьовърът на архитекта Гауди; площад „Испания“ с „танцуващите“ фонтани; хълмът „Монтжуик“ с многобройните паркове, художествени галерии и заведения за развлечение; музейният архитектурен резерват „Побле Еспаньол“ – забележителен „албум“, в който са представени копия на сгради от всички области в Испания; Националният дворец – днес Музей на каталунското изкуство; „Олимпийският пръстен“ със съоръжения, построени в чест на Олимпийските игри през 1992 г.; Олимпийското градче с пристанището; двете най-високи сгради в Барселона и Барселонета – плажът на града; крайбрежният булевард и Маремагнум – центърът на забавленията и свободното време. По желание: посещение на парка „Гуел“ - част от Световното културно и природно наследство на ЮНЕСКО и най-посещаваният парк в града. Свободно време. По желание – вечеря в хотела. Нощувка.

4

Барселона – София

Закуска. Освобождаване на стаите до 12.00 ч. Оставяне на багажа в хотела. Свободно време. Трансфер до летището. Отпътуване за България в 18:20 ч. Пристигане на летище София в 22:10 ч.



ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:



Самолетен билет за директен полет София - Барселона - София на авиокомпания Bulgaria Air

Летищни такси, чекиран багаж до 23 кг. и ръчен багаж до 10 кг.

3 нощувки със закуски в хотел Evenia Rossello 4**** в центъра на Барселона

Всички трансфери по програмата

Панорамна обиколка на Барселона

Пешеходна разходка в Барселона

Водач от агенцията

Застраховка Помощ при пътуване в чужбина с асистанс и лимит на отговорност 10 000 EUR на застрахователна компания Армеец

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:



Вечери

Полудневна екскурзия до манастира Монсерат

Туристическа такса престой в района на Барселона: 1.25 EUR (за хотел ****) на турист на ден. Таксата се заплаща индивидуално от туристите на рецепцията на хотела

Бакшиши

Разходи от личен характер

Входни такси и билети други музеи, обекти, прояви, посещавани по желание и градски транспорт

Застраховка Отмяна на пътуване (Препоръчваме Ви сключването на тази застраховка!)

За лица над 69 г. автоматично се добавя доплащане за завишена застрахователна премия





За контакти и резервации:

КАРАДЖЪ ТУРС - Варна

бул. Мария Луиза 46

Телефон: 052 61 80 50

Мобилни: 0879 / 54 83 21; 0879/ 00 74 02

e-mail: varna@karacitours.bg






Цена: 1165.00 лв.




Подобни обяви

Екскурзия до ПАРИЖ СЪС САМОЛЕТ и гид на български - 2/3* - стандартен хотел

Екскурзия до Париж със самолет и гид на български


2/3* - стандартен хотел - * <...
ЕКСКУРЗИЯ ДО РИМ СЪС САМОЛЕТ и водач на български
3* - стандарт - 3 *

ЕКСКУРЗИЯ ДО РИМ СЪС САМОЛЕТ и водач на български



...
ТАСОС - Зелената перла на Гърция - 3 дни

Екскурзии до Гърция


3* - стандарт - 3 *

ТАСОС - Зелената перла на Гърц...
ЕКСКУРЗИЯ ДО АЛБАНИЯ Дневен преход


Дати: 22.09.2016
Цена от: 220 лв.
4 дни / 3 нощувки

«РЕЗЕРВИРАЙ»
«ПР...
Екскурзия за 22 септември 2016 до Истанбул с 2 нощувки + БОНУС посещение парк и Мол Виаленд, WILD PARK - дивият свят на джунглата и океана + Одрин от Ст.Загора 22.-25.09.16
ПРОМО ОФЕРТА Екскурзия за 22 септември до Истанбул с 2 нощувки + БОНУС посещение парк и Мол Виаленд,...

Публикувайте коментар към обявата