Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » Туризъм оферти » Екскурзии в чужбина » Виена - Коледни база...»

Виена - Коледни базари - със самолет и водач на български език! - Потвърдено пътуване!

Прегледано 247 пъти от 06 Септември 2016. №: 2224939

ЦЕНИ И ДАТИ НА ЗАМИНАВАНЕ



09.12.2016 г.

705 лв.

РАННИ ЗАПИСВАНИЯ

16.12.2016 г.

705 лв.

РАННИ ЗАПИСВАНИЯ

18.12.2016 г.

695 лв.

РАННИ ЗАПИСВАНИЯ

ТУРИСТИЧЕСКА ПРОГРАМА



ДЕН

1

София – Виена – София – Виена

Отпътуване от Терминал 2 на летище София с полет на авиокомпания „Bulgaria Air“ за Виена в 14.35 ч. за дати на отпътуване 09.12 и 16.12/ в 13.10 ч. за дата на отпътуване 18.12. Продължителност на полета 1 ч. 35 мин. Трансфер до хотела. Настаняване. Свободно време за посещение на Коледните базари във Виена – най-старият коледен базар „Фраюнг“ и базара пред кметството. Тук може да опитате известните виенски коледни специалитети, сладки и греяно вино. Нощувка.

2

Виена – Виенската гора – Виена – Виенската гора

Закуска. Панорамна обиколка на Виена с местен екскурзовод: дворецът „Белведере“, един от най-хубавите барокови образци в света, принадлежал на Хабсбургите; Виенската опера, където ежегодно се провежда оперен бал; булевард „Рингщрасе“, изграден на мястото на старата крепостна стена; дворецът „Хофбург“ – зимната резиденция на Хабсбургите; Парламентът със статуята на Атина Палада; Кметството – внушителна сграда в неоготически стил; Къщата на Хундертвасер с необичайните си апартаменти, следващи единствено природните форми; най-старият в Европа увеселителен парк „Пратер“ със символа на Виена – Виенското колело. Свободно време за коледни покупки и посещение на музеи (необходимо е ползване на градски транспорт) или туристическа програма по желание: 1. Посещение на двореца „Шонбрун“ – лятната резиденция на Хабсбургите с местен екскурзовод. 2. Полудневна екскурзия с местен екскурзовод до красивата южна част на Виенската гора, минавайки през романтичната долина Хеленентал, с посещение на абатството „Свети кръст“, където се пазят мощите на последния владетел от династията Бабенберг; разходка в Баден – основан от римляните, градът е известен с термалните си извори. Нощувка.

3

Братислава – Виена – Братислава – Виена

Закуска. Свободно време във Виена за индивидуално посещение на Музея на музикалните инструменти, рицарското въоръжение и античния град Ефес, Къщата на пеперудите в двореца „Хофбург“, Музея за история на изкуствата, Природонаучния музей, както и разходка по търговската улица „Марияхилферщрасе“ или туристическа програма по желание: 1. Екскурзия до Братислава с пешеходна разходка в историческия център на града – замъкът на Братислава, където днес се помещава правителството на Република Словакия, катедралата „Св. Мартин“ – свидетел на десетки коронации на кралски особи, академия „Истрополитана“, старото кметство, двореца на архиепископите. 2. Посещение на Императорската съкровищница в двореца „Хофбург“ с местен екскурзовод, където се съхраняват най-значимите скъпоценности на Хабсбургите, короната на император Рудолф II, символите на властта на Свещената Римска империя – короната, имперският скиптър и Копието на съдбата, за което се носи преданието, че онзи, който го притежава, ще завладее света. Нощувка.

4

Виена – София – Виена – София

Закуска. Сутринта – напускане на хотела (багажът може да се остави в стая за багаж). Свободно време – необходимо е ползване на градски транспорт. Трансфер от хотела до летището. Отпътуване за София в 19.40 ч. с полет на авиокомпания „Bulgaria Air“. Пристигане на летище София (Терминал 2) в 22.20 ч.







За контакти и резервации:

КАРАДЖЪ ТУРС - Варна

бул. Мария Луиза 46

Телефон: 052 61 80 50

Мобилни: 0879 / 54 83 21; 0879/ 00 74 02

e-mail: varna@karacitours.bg






Цена: 695.00 лв.




Подобни обяви

Екскурзия до ПАРИЖ СЪС САМОЛЕТ и гид на български - 2/3* - стандартен хотел

Екскурзия до Париж със самолет и гид на български


2/3* - стандартен хотел - * <...
ЕКСКУРЗИЯ ДО РИМ СЪС САМОЛЕТ и водач на български
3* - стандарт - 3 *

ЕКСКУРЗИЯ ДО РИМ СЪС САМОЛЕТ и водач на български



...
ТАСОС - Зелената перла на Гърция - 3 дни

Екскурзии до Гърция


3* - стандарт - 3 *

ТАСОС - Зелената перла на Гърц...
ЕКСКУРЗИЯ ДО АЛБАНИЯ Дневен преход


Дати: 22.09.2016
Цена от: 220 лв.
4 дни / 3 нощувки

«РЕЗЕРВИРАЙ»
«ПР...
Екскурзия за 22 септември 2016 до Истанбул с 2 нощувки + БОНУС посещение парк и Мол Виаленд, WILD PARK - дивият свят на джунглата и океана + Одрин от Ст.Загора 22.-25.09.16
ПРОМО ОФЕРТА Екскурзия за 22 септември до Истанбул с 2 нощувки + БОНУС посещение парк и Мол Виаленд,...

Публикувайте коментар към обявата