Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » Туризъм оферти » Екскурзии в чужбина » БАВАРСКИ КРАЛСКИ ЗАМ...»

БАВАРСКИ КРАЛСКИ ЗАМЪЦИ - ЗАЛЦБУРГ - ИНСБРУК - МЮНХЕН автобусна eкскурзия 06. - 11.12.2016 / Коледни базари в Мюнхен

Прегледано 210 пъти от 29 Август 2016. №: 2224225

БАВАРСКИ КРАЛСКИ ЗАМЪЦИ - ЗАЛЦБУРГ - ИНСБРУК - МЮНХЕН автобусна eкскурзия



Екскурзията е шестдневна и включва 1 нощувка в Залцбург или околности, 1 нощувка в Инсбрук или околности, 1 нощувка в Мюнхен, околности на Мюнхен или Аугсбург и разглеждане с екскурзовод забележителностите на Залцбург, Инсбрук, Мюнхен, замъците Линдерхоф, Хьоеншвангау, Нойшванщайн. Настаняването е на база нощувка и закуска в хотели 3 или 2 звезди.



Маршрут: София - Белград - Загреб - Любляна - Залцбург - Инсбрук - Мюнхен - Залцбург - Любляна - Загреб - Белград - София.



ПРОГРАМА:



ПЪРВИ ДЕН - 10.30 ч - хотел Тримонциум в Пловдив - трансфер Пловдив - София за тези, които желаят / 14.00 ч. - отпътуване от София от Централна автогара София, сектор Паркинг. Качването в автобуса започва в 13.30 ч. Отпътуване по маршрут София - Белград - Загреб - Любляна - Залцбург. Нощен преход.



ВТОРИ ДЕН - Сутринта - пристигане в Залцбург. Разглеждане на забележителностите на града с екскурзовод: Гетрайдегасе, родната къща на Моцарт, църквата Св. Петър, гробището Св. Петър, площадите Капителплац, Домплац, Резиденцплац, Моцартплац, градините на замъка Мирабел. Възможност за посещение на замъка Хьоензалцбург - най-добре запазената средновековна крепост в Европа. Настаняване в хотел в Залцбург или околности. Нощувка.



ТРЕТИ ДЕН - Закуска. Отпътуване за Инсбрук. Посещение на парка - музей Кристалния свят на Сваровски. Разглеждане на забележителностите на Инсбрук - стария град - Мариятерезиен щрасе, колоната на Св. Ана, градската кула или Щаттурм, къщата със странното име Златния покрив, Хелбингхаус, Катедралата Св. Якоб, двореца Хофбург (отвън), църквата Хофкирхе с мавзолея на император Максимилиян (отвън). Нощувка в Инсбрук или околности.



ЧЕТВЪРТИ ДЕН - Закуска. Отпътуване от Инсбрук. Разглеждане на замъка Линдерхоф, любимо място за усамотение на Людвик II. Продължаване към замъците Хьоеншвангау и Нойшванщайн, гордостта на Бавария. Фотопауза на двореца Хьоеншвангау, разглеждане на Нойшванщайн. От паркинга на автобусите до замъка Нойшванщайн има 30 мин. ходене пеша, а до замъка Хьоеншвангау - 10 мин. Има възможност да се придвижите с файтони - цената в посока нагоре е 6 EUR или със специален автобус - совалка, който в посока нагоре струва около 2 евро. При посещение на Нойшванщайн, трябва да имате предвид, че между първия и втория етаж на замъка има над 90 стъпала (стълбището е в кулата на замъка). Усилията Ви, обаче, ще бъдат възнаградени с възхитителни алпийски пейзажи, на фона на които силуетите на замъците Ви връщат в детството - ще се почувствате сякаш сте в приказка на Шарл Перо. Свободно време за снимки в двора на замъка Хьоеншвангау. Отпътуване за Мюнхен. Пристигане в хотела. Нощувка в Мюнхен, околности на Мюнхен или Аугсбург.



ПЕТИ ДЕН - Закуска. Разглеждане на Мюнхен: Карлсплац, Михаелскирхе, Фрауенкирхе, Марианплац с Кметството, Старата и Новата Резиденция. Възможност за посещение на най-старата бирария на Мюнхен - Хофбройхаус, датираща от 16 век. Следобед - свободно време. Възможност за посещение на музеи - Дойчес музеум или Пинакотеките. Привечер - отпътуване по маршрут Мюнхен - Залцбург - Любляна - Загреб - Белград - София. Нощен преход.



ШЕСТИ ДЕН - Вечерта - пристигане в София на Централна автогара София, сектор Паркинг. Трансфер до Пловдив.



ДАТИ И ЦЕНИ:



03. - 08.09.2016: 465 лв.

20. - 25.09.2016: 488 лв. / Октоберфест в Мюнхен

11. - 16.10.2016: 465 лв.

06. - 11.12.2016: 465 лв. / Коледни базари в Мюнхен



ОТСТЪПКА ЗА РАННО ЗАПИСВАНЕ - 3% от пакетната цена ( при резервации 2 месеца преди датата на екскурзията, за записан турист се счита този, който е сключил договор за организирано пътуване и е платил съответната предплата – 30 % депозит от пакетната цена )





Цена за деца до 18 г. в стая с 2-ма възрастни - 395 лв.

Цена за деца до 18 г. в стая с 1 възрастен - 415 лв.

Доплащане за индивидуална стая - 130 лв.

Доплащане за ползване на двойна седалка от един турист - 235 лв.





Пакетните цени са на човек в двойна или тройна стая и включват:



транспорт с автобус,

настаняване в хотели на база нощувка и закуска,

екскурзоводските услуги по описаната програма.





Пакетните цени не включват:

таксите за вход в музеи,

билети за корабчета,

слушалки по време на екскурзоводските беседи и пр, както и някои посещения и екскурзии, специално упоменати, че са с доплащане.



Медицинските застраховки за акутни заболявания не са включени в пакетната цена и са с доплащане по 2 лв на човек на ден, като полицата е с общо покритие 10 000 евро и включен асистанс.



Автобусите тръгват от София. Безплатен трансфер се организира за пътуващите от Пловдив.



Автобусите, с които се пътува, са Мeрцедес, Сетра, Неоплан, Бова Скания, ДАФ, МАН с климатик, видео, кафе машина, минибар, лицензирани за извършване на международен превоз на пътници.



Местата в автобуса се заемат по реда на записването. За записан се счита клиент, който е платил капаро и е подписал договор.



Туристите могат да носят следния багаж: 1 брой багаж с тегло до 25 кг в багажника на автобуса и до 5 кг ръчен багаж в салона.



Почивки по време на пътуването се правят през 3 - 4 часа на удобни места.





За повече информация и резервации:



Караджъ Турс - Велико Търново

ул. Васил Левски № 3

Тел. 062 / 65 09 01

GSM: 0879 00 74 15 ; 0887 82 36 89

e-mail: vtarnovo@karacitours.bg





Подобни обяви

Екскурзия до ПАРИЖ СЪС САМОЛЕТ и гид на български - 2/3* - стандартен хотел

Екскурзия до Париж със самолет и гид на български


2/3* - стандартен хотел - * <...
ЕКСКУРЗИЯ ДО РИМ СЪС САМОЛЕТ и водач на български
3* - стандарт - 3 *

ЕКСКУРЗИЯ ДО РИМ СЪС САМОЛЕТ и водач на български



...
ТАСОС - Зелената перла на Гърция - 3 дни

Екскурзии до Гърция


3* - стандарт - 3 *

ТАСОС - Зелената перла на Гърц...
ЕКСКУРЗИЯ ДО АЛБАНИЯ Дневен преход


Дати: 22.09.2016
Цена от: 220 лв.
4 дни / 3 нощувки

«РЕЗЕРВИРАЙ»
«ПР...
Екскурзия за 22 септември 2016 до Истанбул с 2 нощувки + БОНУС посещение парк и Мол Виаленд, WILD PARK - дивият свят на джунглата и океана + Одрин от Ст.Загора 22.-25.09.16
ПРОМО ОФЕРТА Екскурзия за 22 септември до Истанбул с 2 нощувки + БОНУС посещение парк и Мол Виаленд,...

Публикувайте коментар към обявата