Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » Добрич » Работа » Работа в чужбина » По повод писателя на...»

По повод писателя на всички обяви

Прегледано 597 пъти от 24 Август 2016. №: 2223789

Здравейте,реших да ви уведомя всички колеги и читатели на сайта,от 3,4 години един и същи екземпляр занимаващ се с набиране на хора за Англия ,вдига обяви тоя измамник,ония измамник.Причината за това е невъзможността му да си поддържа обявите в сайтовете,простотията му и това че е елементарен.Поради това Моля, никой да не му отвръща на обявите,целта му е да всява интрига между всички и всеки да мисли че другия пише за него.По добре пишете до сайта в който интригантства,за да може да го игнорират и да бъде блокиран.Благодаря на всички колеги.





Подобни обяви

Немска фирма набира хигиенистки
Немска фирма набира хигиенист/ки за обществени тоалетни на големи търговски центрове и молове.
...
Работа в Чехия
Предлагаме работа в Чешка република, производство на климатици. Работата се състои от сглобяване на ...
ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ОБЯВИ ЗА АНГЛИЯ/ВЕЛИКОБРИТАНИЯ/ ВСИЧКО Е ИЗМАМА ТЕ НЕ ЖЕЛАЯТ ЕВРОСЪЮЗА
Всички обяви за тази страна са измама.Не давайте никакви пари на тези измамници в България.Нашата ст...
Камериерка - Германия
За Германия се търси Камериерка! Осигуровките ще ви бъдат поети! Квартира и Храна ще ви бъдат поети/...
Германия - Кухня / Камериерки / Сервитьори
Моля хора със Интерес във сферата на Туризма / Хотелиерството и Ресторантьорството могат да се запиш...

Публикувайте коментар към обявата


Коментари

v Angliq rabota nqma24 Август 2016
nqkoi gleda li novini.vsqka ve4er se govori 4e Angliq izleze ot Ewrozonata i ne iskat 4uzdenci i nas ni gonqt ot tam.koi ve4e vqrva na obqvite za Angliq.
АНГЛИЯ 24 Август 2016
Станимире ставаш голям смешник.Пари има но няма за такива търтеи и измамници като теб.В Англия може да има пари но никъде не заминаваш,а само чакаш.Аз чакам вече 2 месеца.
Stanimir 24 Август 2016
каква група какви пет лева те гонят !!!! Дойдох си преебан от тея мошеници в тая скапана Чехия . НЕ ХОДЕТЕ В ЧЕХИЯ ПАРИ ТАМ НЯМА !!!!!
АНГЛИЯ 24 Август 2016
Станимире Иван и Чехия нямат нищо общо с измамите за Англия.Ти май си от групата за Англия. Все още съм в България,а Англия я гледам на картички.
Stanimir 24 Август 2016
Иван е най големия интригант и измамник в интернет ИВАН Иванов и Събина лъжат хората вземат комисион 150 евро в България и още 150 евро в чехия и ако не те изоставят в обетовната то тогава работиш при някакви сиви обстоятелства за 400 евро в чехия има всичко освен работа
АНГЛИЯ 24 Август 2016
Престанете да пишете за Иван и да създавате интриги.Иван няма нищо общо с Англия,но май така ви е много лесно.Стига с този Иван и това Русе.Ставате смешни измамници за АНГЛИЯ.Измамите са за АНГЛИЯ престанете да намесвате Чехия.
Русе24 Август 2016
Иване спри се бе какво ти става ? Напоследък качваш из целия интернет простотия след простотия ? Да не би да ти секна работата за Чехия ? Имам идея сложи си червило гримирай се и стани проститутка в Прага типично по чешки !!! И викай хора от България да те ебът повярвай ми много ще бъдат !! Ако пък не ти се занимава направи събина такава , грозна е да но сега гримовете правят чудеса , ако не ти се праща тая бръкма ела в Русе ще те кача на дунав мост и там ще вадиш тираджийте плащат в евро ако издухаш днес 100 турски тираджия пак ще си лапал и ще вземеш 1500 евро .
Stanimir 24 Август 2016
Благодаря ще пиша веднага !