Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » Работа » Работа в чужбина » АНЦЛИЯ ИЗМАМНИ ОБЯВИ...»

АНЦЛИЯ ИЗМАМНИ ОБЯВИ И ИНТЕРВЮТА СПОМНЕТЕ СИ ЗА АЗМАМНИКА ЗА АНГЛИЯ КЙТО ВЗЕМАШЕ ПО 1200 ЛВ

Прегледано 876 пъти от 24 Август 2016. №: 2223768

ЧЕТОХ В ИНТЕРНЕТ ПРОСТРАНСТВОТО КОЛКО ГОЛЯМ Е ИНТЕРЕС НА БЪЛГАРИНА ЗА РАБОТА В АНГЛИЯ. Трудови частни борси в София,Варна,Бургас,Пловдив поради големият наплив са горди,работят без почивен ден.Колко жалко за нас.Явно сме забравили в Господари на ефира за М-98 от София,която според потърпевши вземала по 148 лв.за превод и легализация на документи.Сигурен съм,че от там но знаещи съответният език.Сега за Англия по всяка вероятност става въпрос за същото но схемата явно е по друга.С провеждане на интервю сигурно има такса от 20 лв.,а е и отбелязано,че всеки ден има такива поне на 20 човека.Борсите не само ще работят без почивен ден,но и ако имат сили ще работят денонощно.По скромни изчисления върхо 30 дни по 20 човека по 20 лв./щипване/ става въпрос за скромните 12000 лв.месечно приход в случай,че никой не е одобрен за тръгване.Сериозна сума.Официално е отбелязано,че неодобрените кандидати нямат претенции и доброволно ще изчакват докато се получат нещата и при тях да заминат да рабоят в бленуваната Англия,при нечовешки условия на труд,бели роби с нерегламентирано работно време.В същото време фермерите от Англия официално заявяват в ефир по TV,че без българи и румънци няма да има селско стопанство в Англия.Интересно защо щом има такъв ГЛАД за работна ръка в селското стопанство минават през измислени интервюта,като както е отбелязано в статията било важно какво им е семейното положение.С една дума,нямам думи.всеки един от нас да си направи една равносметка.Тук не сме останали само балами,че обедняваме не значи,че опростяваме. Чета една обява в сайта на OR.BG от Мира Влахова с тел-0876592727-Интевю за асансьорни техници за Англия.За език нищо не е отбелязано. ЯВНА 100% ИЗМАМА. Нека да не забравяме и за човека преди време подсигуряваше работа за Англия срещу 1200 лв.и никой никъде не замина,а лично той /подсигуряващият работа/ доста добре беше набит/ДАВАХА ГО И ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА/.Англия напуска евро съюза.Помислете и сами решете.Но за мен всички обяви са ИЗМАМА и този път щипване на малко пари но сигурни,а както писах на месец по 12000 лв./ДРЕБНА СУМА/.Когато българина го щипнеш мако не го боли и пълни гушата на измамниците.


Цена: 20.00 лв.




Подобни обяви

Немска фирма набира хигиенистки
Немска фирма набира хигиенист/ки за обществени тоалетни на големи търговски центрове и молове.
...
Работа в Чехия
Предлагаме работа в Чешка република, производство на климатици. Работата се състои от сглобяване на ...
ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ОБЯВИ ЗА АНГЛИЯ/ВЕЛИКОБРИТАНИЯ/ ВСИЧКО Е ИЗМАМА ТЕ НЕ ЖЕЛАЯТ ЕВРОСЪЮЗА
Всички обяви за тази страна са измама.Не давайте никакви пари на тези измамници в България.Нашата ст...
Камериерка - Германия
За Германия се търси Камериерка! Осигуровките ще ви бъдат поети! Квартира и Храна ще ви бъдат поети/...
Германия - Кухня / Камериерки / Сервитьори
Моля хора със Интерес във сферата на Туризма / Хотелиерството и Ресторантьорството могат да се запиш...

Публикувайте коментар към обявата


Коментари

АНГЛИЯ 24 Август 2016
Вие новини не слушате ли,телевизия не гледате ли.Англия напуска Евро съюза и гони всички имиганти.Няма работа вече в Англия. Написаното е вярно. Не се подлъгвайте,че ще работите.
АНГЛИЯ 24 Август 2016
Какво общо има Русе и Иван.Иван няма нищо общо с тези измами за Англия.Престанете да пишете за него.Ако написаното не е истина то се защитете с доказателства и реални опровержения.Къде е АНГЛИЯ къде е ЧЕХИЯ. Нещастици май само създавате интриги.
Русе24 Август 2016
Иване спри се бе какво ти става ? Напоследък качваш из целия интернет простотия след простотия ? Да не би да ти секна работата за Чехия ? Имам идея сложи си червило гримирай се и стани проститутка в Прага типично по чешки !!! И викай хора от България да те ебът повярвай ми много ще бъдат !! Ако пък не ти се занимава направи събина такава , грозна е да но сега гримовете правят чудеса , ако не ти се праща тая бръкма ела в Русе ще те кача на дунав мост и там ще вадиш тираджийте плащат в евро ако издухаш днес 100 турски тираджия пак ще си лапал и ще вземеш 1500 евро .