Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » Габрово » Домашни любимци » Кучета » Белгийска Овчарка - ...»

Белгийска Овчарка - монументален и импозантен подрастващ доминатор !

Прегледано 569 пъти от 19 Август 2016. №: 2223343

ПОЧТИ ПОДАРЯВАМ (т.е. продавам на символична цена) масивен и як едногодишен мъжкар - белгийска овчарка - безспорен бъдещ алфа-индивид - само след няколко месеца !



Роден е при нас в началото на месец септември 2015 година. Избрах го трудно измежду още три подобни мъжки бебета-белгийски овчарки от котилото и го оставих за мъжкар на популацията. През тази близо една година го отглеждахме със специално внимание и грижи, подобаващи за бъдещ главатар и водач на глутницата. И наистина за това време обещаващото отроче израсна във впечатляващ екземпляр, който с телосложението си радва окото на всеки ценител и внушава неоспорим респект на околните събратя от селото (още му е рано за лидерство, но предстоящото му властване е извън всякакво съмнение).



Проблемът, заради който се освобождаваме от него е, че за проклетия и поради някакви неведоми причини, бъдещия терминатор остана с полуизправени уши. А с такъв недостатък няма как да е пазител и продължител на расата сред нашите расови белгийки.

Ние не сме развъдник за документирани аристократи и благородни девици, но в селекцията се стараем не по-малко от разните там федерации.. Защото тук у чудното ни балканско селце нашата популация от белгийски овчарки, старонемски овчарки и джак-ръсел териери са нашето семейство и ние със стопанката ми така си ги и гледаме - като наше семейство. И искаме да се гордеем с тях, а и природата ни помага.

Та тоя нашия пейзан (на български казано - селянин) носи гени на потомствени белгийски бойци с неестествена за породата масивна телесна конструкция (произхода им идва чак от бойни кучета, използвани в битката при Ватерлоо ;-) ). Израснал е на почти пълна свобода и простор и прилага натурата и инстинктите си в непрекъсната борба за надмощие в глутницата и в ежедневен сблъсък с неподправената и сурова планинска природа между Габрово и Трявна. С желязно здраве е и е отхранен с първокласна кучешка кулинария и кучешко гурме.

Така че не бих препоръчал на никой напудрен благородник да се озъби на нашия пейзан.



Всеки стопанин, търсещ не непременно безупречния екстериор на чистата раса, би се чувствал строго пазен и надеждно охраняван притежател на породист боец и страж, с лек козметичен дефект. А и вероятността все пак да изправи ушите все още не е изчерпана докрай.

В момента е в най-благодарната си възраст за обучение и възпитание и просто жадува за учение и знание.



Дотук е получил всички необходимите ветеринарни грижи и е третиран с всички предписани (според ветеринарните норми за тази възраст) ветеринарни процедури (обезпаразитявания, ваксинирвания, профилактики и пр.).



Цената е като за взаимен компромис - 120 лв и е напълно резонна за заложбите и перспективата на бъдещия мощен охранител - предан до смърт приятел и всеотдаен спътник на стопанина си.



Ако сме предизвикали интереса Ви - ще се радвам да отговарям на въпросите Ви на телефон: 00359-87-73 55 6 77. А ако за наша радост решите да ни посетите - просто задайте на GPS-машинката си GPS-координати N 42.917159 / E 25.403523 (N 42° 55.039 / E 25° 24.212) и тя ще ви доведе точно пред яростно лаеща глутница разбойници.



Оставаме на Ваше разположение по всяко време на денонощието - за допълнителни снимки, пояснения, отговори на конкретни въпроси и всичко друго, което възникне или ви хрумне.



С искрено уважение към всички ценители на натуралния животински свят !



BTW: Рядко си преглеждаме e-mail пощата !


Цена: 120.00 лв.




Подобни обяви

Перфектен ДЖАК РЪСЕЛ ТЕРИЕР
Продавам бебе Джак Ръсел териер.
На 60 дни е, късокрако и късокосместо.
И майката, и бащата ...
Мини Шпицове !Реални снимки от днес !
Мини Шпицове !Реални снимки от днес !
Крем и оранжава .
Момиченца на 90 и 92 дни.
Ваксин...
Zwergspitz - Померан на 45 дни. Реални снимки от днес ! Миниатюрно момченце.В момента 380гр. Ваксина,вътрешно и външно обезпаразитено. Европейски паспорт.Здравен сертификат. Микрочип. Тел.0887093534.Възможна доставка! Град Пазарджик. Цена по договаряне!
Zwergspitz - Померан на 45 дни.
Реални снимки от днес !
Миниатюрно момченце.В момента 380гр....
Бели Мини Шпицове !Реални снимки от днес ! Момиченца на 60 и 70 дни.
Бели Мини Шпицове !Реални снимки от днес !
Момиченца на 60 и 70 дни.
Ваксини,вътрешно и външ...
Богат избор
Бели Мини Шпицове! Реални снимки от днес!
Момиченца на 60 и 70 дни.
Ваксини, вътрешно и външ...

Публикувайте коментар към обявата