Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » Работа » Работа в чужбина » Измами Чехия »

Измами Чехия

Прегледано 1464 пъти от 17 Август 2016. №: 2223145

Четох публикувана информация в интернет,колко голям е интереса на българина и хората в световен мащаб за работа в Чехия. Трудови борси в София,Варна,Бургас,Пловдив ,Прага, Ню Йорк , Токио , Рио , Сан Диего поради големият наплив са горди,че работят без почивен ден.Колко жалко за нас. Явно сме забравили в Господари на ефира за Иван Иванов от Русе които според потърпевши вземаше по 150 евро .за ореждане на работа и ги изоставяше по Автогарите .



http://www.nekorektno.bg/2013/02/06/%D0%B8%D0%B7%D0%BB%D1%8A%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D1%80%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D1%82%D0%B0-%D0%B2-%D1%87%D0%B5%D1%85%D0%B8%D1%8F/



прочетете линка по горе ! Видите ли обява за чехия и кандидатствате ли там то вече сте измамени !



Какво трябва да носите в себе си за работа в чехия ! Билет за връщане защото нисичкия дебеличък чичо иван ви е взел 150те евро излъгал ви е че ще вземате 1500 евро настанил ви е в обор за животни и ти казва сега седи чакай всичко ще е ОК . Но не е точно така . Работа няма защото никой не те е записал дал си 150 евро на вятъра и ставаш просяк да събереш пари да се върнеш понеже си с 300 крони в джоба . Не се хващайте на този прост измамник цяла България пропищя от него а виждам че обявите му валят , Колко е наивен Българина . Хора в Чехия работа няма !!!! Работите по 15часа ако се хванете някъде за 600 евро , като платите квартира и храна ви оставя 200 250 евро е за тея пари билетчета ще продавам но няма да стоя в тая мизерна страна и да храня измамниците Иван Иванов и Събина !!!



Хайде със Здраве


Цена: 20000.00 лв.

Телефон: 35988222222



Подобни обяви

Немска фирма набира хигиенистки
Немска фирма набира хигиенист/ки за обществени тоалетни на големи търговски центрове и молове.
...
Работа в Чехия
Предлагаме работа в Чешка република, производство на климатици. Работата се състои от сглобяване на ...
ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ОБЯВИ ЗА АНГЛИЯ/ВЕЛИКОБРИТАНИЯ/ ВСИЧКО Е ИЗМАМА ТЕ НЕ ЖЕЛАЯТ ЕВРОСЪЮЗА
Всички обяви за тази страна са измама.Не давайте никакви пари на тези измамници в България.Нашата ст...
Камериерка - Германия
За Германия се търси Камериерка! Осигуровките ще ви бъдат поети! Квартира и Храна ще ви бъдат поети/...
Германия - Кухня / Камериерки / Сервитьори
Моля хора със Интерес във сферата на Туризма / Хотелиерството и Ресторантьорството могат да се запиш...

Публикувайте коментар към обявата


Коментари

ЧЕХИЯ21 Юли 2019
0886090826 е телефона наАгенция за подбор на персоналза Чехия.Не вземат никакъв комисион и транспорта е безплатен.Водят те директно при Чешкият работодател.Няма измама.Може да им се доверите.
АНГЛИЯ ИЗМАМНИ ОБЯВИ И ИНТЕРВЮТА23 Август 2016
БОКЛУК КИРОВА ПРЕСТАНИ ДА ЗАМЕСВАШ ИВАН.ВСИЧКО ЗА АНГЛИЯ Е ИЗМАМА.ЕДИН КОЙТО ВЗЕМАШЕ ПО 1200 ЛВ.СИ ОТНЕСЕ БОЯ И ГО ДАВАХА ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА.БОКЛУЦИ ИЗМАМНИЦИ ЗА АНГЛИЯ И ВАС ВИ ЧАКА СЪЩОТО.СХЕМАТА Е ЕДНА И СЪЩА НО ЩИПЕТЕ ПО МАЛКО.ГЛАДНИЦИ.
Ivelina Kirova23 Август 2016
Като видя Чехия и се сещам за Иван Иванов и Събина ! Сам Знаеш Иване колко хора прееба и колко още ревът от тебе и сега публикуваш обяви за Англия защото ти спря кранчето глупако !!! Бих заминала в Чехия с Ася но не и с тебе защото хората за там не вземат пари и не изоставят клиентите си по автогарите . Тук толкова мирише на тебе че ми се повръща а отностно чехия отново ? НИКОГА да ти дам 150 евро та да ме изоставиш по автогарите както направи с много други хора ПАЗЕТЕ СЕ ОТ МОРСКИЯ , ИВАН ИВАНОВ , СЪБИНА И ТН. ВСИЧКО ЗА ЧЕХИЯ Е ТЯХНА ИЗМАМА АКО РЕШИТЕ ДА ЗАМИНЕТЕ ТАМ ПОТЪРСЕТЕ ЕМИЛ ОТ СВОГЕ ИЛИ АСЯ АКО ВСЕ ОЩЕ ПРАЩА ТАМ
Чакащ за работа в Англия20 Август 2016
Не се доверявайте за работа в Англия.Не искат пари уж,а само за интевю.Даваш малко пари и никъде не заминаваш.Тези които са заминали за Чехия поне работят.Нямам пари и за това не избрах Чехия.Искаха ми да платя за услугата,че съм назначен на работа.Ако имах пари бих избрал Чехия.Платих за интервю за Англия и никъде не заминах.Когато си уреден на работа в Чехия и платиш,няма как да си измамен.Не вярвайте на интевюта.
АНГЛИЯ ИЗМАМНИ ОБЯВИ И ИНТЕРВЮТА18 Август 2016
Кирова ти кога си била в Чехия.Работа в Чехия има.Измамници за Англия не намесвайте Чехия и най различни лица,а се защитете достойно,ако написаното за вас за Англия не е истина.Но май сте безсилни,защото написаното за Англия е истина.Стига с този Иван и тем подобни.
Ivelina Kirova18 Август 2016
когато видя обява за чехия единственото което ми минава през ум е Иван Иванов , Емил , Морския и 150 евро комисионна !!!! Не се хващайте на обяви за чехия казват ви няма такса в България но преди да те зарежат на Флоренц са ти взели 150 евро !!! После спиш по Автогарите в чехия няма работа за чехите не за БЪлгарите прочетете колко измамени има от Събина и Иван !!!
АНГЛИЯ 17 Август 2016
Измамниците за Англия са безсилни да докажат,че написаното за техните измами е нереално и се хващат за Чехия.Не им се доверявайте на интервютата,вземат ви по малко пари и никъде не заминавате,а и не ви боли.Само простият и действителен измамник когато не може да се защити пише срещу другите.В Чехия има работа,но ако ви поискат пари в България не давайте,а в Чехия когато всичко ви е уредено.
Миро17 Август 2016
Престанете да се самозащитавате ИЗМАМНИЦИ за Англия.Не се занимавайте с Иван Иванов,а погледнете себе си.Не копирайте текста за ИЗМАМИТЕ ви за Англия и да го прехвърляте за други страни.Измамата ви е явна.Ставате смешни измамници такива и то защото ви хвана един обикновен човек.От тук нататък всичко ще ви е черно до обяд ще сте сърдити на хората,а след обяд на целият свят.Не търсете виновни на друго място,вие сте мошенниците.