Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » Туризъм оферти » Почивка на планина » Вила Колор - къща за...»

Вила Колор - къща за гости в Троянския балкан

Прегледано 1109 пъти от 16 Август 2016. №: 2223089













Къща за гости „Вила Колор” предлага много добри условия за една незабравима почивка на тихо и спокойно място в Троянския балкан. Тя се намира на 10 км от центъра на гр. Троян в началото на с. Горно Трапе и е в близост до курортите Чифлик и Шипково с минералните си басейни и Беклемето със ски пистите и въжен парк Катеричка.

На разположение на гостите са 2 двойни и 2 тройни стаи – 10 легла за възрастни + 2 легла – кошарки и 2 сгъваеми легла.Всяка стая е с баня,тоалетна,сешоар,кабелна телевизия ,безжичен интернет.В много добре оборудвания кухненски бокс със столова гостите могат самостоятелно да си приготвят храна. И още …покрита тераса с барбекю,голям двор с тревна площ за игри,детски кът,басейн и шезлонги през лятото.

Две двойни стаи и столовата са достъпни за инвалиди.

Приемат се домашни любимци безплатно.

Местоположението на вилата в Централна Северна България е предпоставка за много добро организиране на свободното време като:

1. Посещения на:Музея на занаятите и Галерия „Серякова къща” в Троян; Международна изложба на приложното изкуство в с. Орешак;Троянски манастир;

Природонаучен музей в с. Черни Осъм;Римска станция „Сосра” край с. Ломец;

2. Еднодневни екскурзии до:Ловеч-Покрития мост на Кольо Фичето, Стария град „Вароша” и Зоологическа градина в парк „Стратеш”;Плевен-Панорама на Руско-турската война, Музей на виното с дегустация, Музей на Освободителната руско-турска война;Габрово-Етнографски комплекс „Етъра”, Дом на хумора и сатирата;Информационен център на НП”Централен Балкан” в с.Рибарица , Лобното място на Бенковски-Костина, Гложенски манастир;с. Брестница-Пещера„Съева дупка” и Ферма за щрауси;с. Крушуна-Крушунските водопади.

3. Разходки в природата:В околностите на Вила „Колор” до връх Тодорова могила-чудесна панорама, Екологични пътеки: По пътя на еделвайса в с. Чифлик, Беклемето до Троянския проход /достъпна за инвалиди/, Видимско пръскало в гр. Априлци,До свещения връх на траките,която започва от Музея на занаятите Троян с експозиция на културни ценности от Тракийското селище,преминава край Галерия Серякова къща и храма Света Параскева.По трасето има места за отдих и информационни табели.




Цена: 150.00 лв.




Подобни обяви

Почивка в Троянския балкан


Къща за гости „Вила Колор” предлага много добри условия за една незабравима почивка на тих...
Вила Колор - къща за гости в Троянския балкан






Къща за гости „Вила Колор” предлага много добри условия за една незаб...
с приятели на планина
Вила“Мария“-на почивка в Троянския балкан
Предлага отлични условия за почивка,колективни и семей...
Апартамент Планински Рай
Апартамент за гости в Трявна с три самостоятелни стаи ...
Забавления , атракция , емоции и приключения- ДЖИП САФАРИ
Предлагаме едно незабравимо преживяване ,изпълнено с ...

Публикувайте коментар към обявата