Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » Туризъм оферти » Екскурзии в чужбина » Автобусна екскурзия ...»

Автобусна екскурзия до ВИЕНА и БУДАПЕЩА от Велико Търново 02. - 06.09.2016 ПОТВЪРДЕНА

Прегледано 342 пъти от 13 Август 2016. №: 2222888

Автобусна екскурзия до ВИЕНА и БУДАПЕЩА от Варна, Шумен, Велико Търново, Плевен



Дати на провеждане:

02.09. - 06.09.2016

21.09. - 25.09.2016



Екскурзията е петдневна и включва 1 нощувка в Будапеща, 2 нощувки във Виена и разглеждане с екскурзовод забележителностите на Будапеща и на Виена. Настаняването е на база нощувка и закуска в хотели 3 или 2 звезди, периферно разположени.





ПРОГРАМА



ПЪРВИ ДЕН - 00.00 ч. - отпътуване от Варна - ул. Антим I (пред Археологическия музей). Спирка в Шумен (пред хотел Шумен) - 01.30 ч, във Велико Търново (пред хотел Етър) в 03.30 ч, в Плевен (пред хотел Балкан) в 05.30 ч за клиентите, които биха желали да се качат от тези градове. Отпътуване по маршрут Плевен - София - Белград - Будапеща. Късно вечерта - пристигане в Будапеща. Настаняване в хотел. Нощувка.



ВТОРИ ДЕН - Закуска. Панорамна обиколка на града с eкскурзовод - Площада на героите с Паметника на Хилядолетието, бул. Андраши, катедралата Св. Стефан, хълма с крепостта, Рибарските кули и църквата Св. Матиаш, хълма Гелерт с цитаделата, крайбрежните булеварди и Парламента. Възможност за разходка с корабче по Дунава (цената на билета за корабчето, която е около 13 евро, не е включена в цената на екскурзията). Около 15.00 ч - отпътуване за Виена. Вечерта - пристигане. Настаняване в хотела (периферен хотел). Нощувка.



ТРЕТИ ДЕН - Закуска. Разглеждане на Виена - панорамна обиколка с екскурзовод: двореца Белведере, Ринга - двореца Хофбург, паметника на Мария-Терезия, Операта, Парламента, Кметството, Университета, къщите в стил сецесион на Ото Вагнер, новата част на Виена, къщите на Хундертвасер; пешеходна разходка из стария град: ул. Грабен, Колоната на чумата, катедралата Свети Стефан, Фигарохаус, градския парк със статуята на Йохан Щраус. Факултативно разглеждане с екскурзовод на двореца Шьонбрун (с доплащане 26 лв + такса за вход и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място, цената включва резервация и екскурзовод на български по време на визитата, таксата за вход в двореца, която е около 13 евро, се плаща на място, посещението се организира при минимум 20 участника). Нощувка.



ЧЕТВЪРТИ ДЕН - Закуска. Свободен ден за самостоятелно посещение на музеи: Хофбурга - императорските апартаменти, съкровищницата на Хабсбургите; Музея на изящните изкуства; Природонаучния музей. Възможност за разходка до Пратера. Около 19.00 ч - отпътуване по маршрут Виена - Будапеща - Белград - София - Плевен - Велико Търново - Шумен - Варна. Нощен преход.



ПЕТИ ДЕН - Вечерта - пристигане във Варна с междинни спирки в Плевен, Велико Търново и Шумен.







Цена за възрастен в двойна стая - 429 лв.

Цена за деца и младежи до 18 г. в стая с 2-ма възрастни - 379 лв.

Цена за деца и младежи до 18 г. в стая с 1 възрастен - 389 лв.

Доплащане за настаняване в индивидуална стая - 115 лв.

Доплащане за ползване на двойна седалка от един турист - 209 лв.





Екскурзия Нощна Виена (обиколка по Ринга, панорамна гледка от хълма Каленберг, 1 чаша вино + 1 порция виенски шницел с гарнитура или друго типично ястие) - цена 28 EUR на човек - организира се на място, във Виена, при минимум 20 участника.





Маршрут:

Варна - Шумен - Велико Търново - Плевен - София - Белград - Будапеща - Виена - Будапеща - Белград - София - Плевен - В. Търново - Шумен - Варна.



Пакетните цени са на човек в двойна или тройна стая и включват транспорт с автобус, настаняване в хотели на база нощувка и закуска, екскурзоводските услуги по описаната програма.



Пакетните цени не включват таксите за вход в музеи, билети за корабчета, слушалки по време на екскурзоводските беседи и пр, както и някои посещения и екскурзии, специално упоменати, че са с доплащане.



Медицинските застраховки за акутни заболявания не са включени в пакетната цена и са с доплащане по 2 лв на човек на ден, като полицата е с общо покритие 10 000 евро и включен асистанс.



Автобусите, с които се пътува, са Мeрцедес, Сетра, Неоплан, Бова Скания, ДАФ, МАН с климатик, видео, кафе машина, минибар, лицензирани за извършване на международен превоз на пътници.



Местата в автобуса се заемат по реда на записването. За записан се счита клиент, който е платил капаро и е подписал договор. Всеки пътуващ избира своето място сред свободните места в момента на неговото качване в автобуса и заема това място по време на цялата екскурзия.



Туристите могат да носят следния багаж: 1 брой багаж с тегло до 25 кг в багажника на автобуса и до 5 кг ръчен багаж в салона. В автобуса не се пуши и е забранено да се храните.



Почивки по време на пътуването се правят през 3 - 4 часа на удобни места.

Настаняването е в хотели 2 или 3 звезди - стаите са двойни или тройни със собствен санитарен възел и в повечето случаи - телефон и телевизор.



Туристите, пътуващи сами, трябва да доплатят за индивидуална стая, ако желаят да ползват такава. Ако не желаят да доплащат за индивидуална стая, те ще бъдат комбинирани с други пътуващи сами туристи от същия пол в двойна или в тройна стая (в случай че пътуващите сами туристи са четно число, те ще бъдат настанени в двойни стаи, в случай обаче че са нечетно число, се налага да бъдат настанени в тройна стая).



При настаняване в тройна стая, понякога третото легло е допълнително. Туроператорът не може да гарантира, че при всички настанявания в тройни стаи, трите легла ще са с еднаква големина.







За повече информация и резервации :



КАРАДЖЪ ТУРС - Велико Търново

ул. Васил Левски № 3, етаж 1,

Телефон. 062 65 09 01 ;

Мобилни: 087 900 74 15 ; 0887 82 36 89

е-mail: vtarnovo@karacitours.bg





Подобни обяви

Екскурзия до ПАРИЖ СЪС САМОЛЕТ и гид на български - 2/3* - стандартен хотел

Екскурзия до Париж със самолет и гид на български


2/3* - стандартен хотел - * <...
ЕКСКУРЗИЯ ДО РИМ СЪС САМОЛЕТ и водач на български
3* - стандарт - 3 *

ЕКСКУРЗИЯ ДО РИМ СЪС САМОЛЕТ и водач на български



...
ТАСОС - Зелената перла на Гърция - 3 дни

Екскурзии до Гърция


3* - стандарт - 3 *

ТАСОС - Зелената перла на Гърц...
ЕКСКУРЗИЯ ДО АЛБАНИЯ Дневен преход


Дати: 22.09.2016
Цена от: 220 лв.
4 дни / 3 нощувки

«РЕЗЕРВИРАЙ»
«ПР...
Екскурзия за 22 септември 2016 до Истанбул с 2 нощувки + БОНУС посещение парк и Мол Виаленд, WILD PARK - дивият свят на джунглата и океана + Одрин от Ст.Загора 22.-25.09.16
ПРОМО ОФЕРТА Екскурзия за 22 септември до Истанбул с 2 нощувки + БОНУС посещение парк и Мол Виаленд,...

Публикувайте коментар към обявата