Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » Туризъм оферти » Екскурзии в чужбина » Португалия - Азорски...»

Португалия - Азорски острови 13. - 21.10.2016

Прегледано 405 пъти от 13 Август 2016. №: 2222874

Португалия - Азорски острови – ЕСЕН 2016

9 дни / 7 нощувки

1 нощувка в Лисабон и 6 нощувки на Азорските острови



13. - 21.10.2016 - 929,00 евро на човек.



Включена обиколка на Лисабон в Пакетната цена





Азорските острови се състоят от 9 малки острова, възникнали от вулканични изригвания, разположени в Атлантическия океан. Най - големият от островите е Сао Мигел, известен с красивата си растителност, езера и термални басейни. Столица на острова е Понта Делгата.





Програма:



Първи ден: Отпътуване от аерогара София за Лисабон с полет на България Еър в 21.10 часа. Пристигане в Лисабон в 23.00 часа. Трансфер до хотела. Нощувка.



Втори ден: Закуска. Полудневна панорамна обиколка на Лисабон с екскурзовод на български език (включена в пакетната цена): включени са най-емблематичните за португалската столица места: Barrio de Belem - квартала Белем, където се е помещавал Кралския двор; манастира Херонимос от 16 век и средновековната църква; кулата Белем, откъдето се предполага, че е започнал плаването си Васко да Гама; най-старият квартал на града Алфама, известен с типичните си ресторанти, в които се изпълнява фадо, замъка Сан Хорхе с крепостни стени от 12 век; площада Пласа до Комерсио до река Тахо и Байша Лисбоета - най-старата търговска част на града с типични малки улички и площади. Обиколката продължава около 3 часа. Трансфер до аерогарата. Отпътуване за Азорските острови в 19.00 часа. Пристигане в Понта Делгада в 20.15 часа. Трансфер до хотела. Вечеря. Нощувка.



Трети ден: Закуска. Свободно време. Вечеря. Нощувка



Четвърти ден: Закуска. Свободно време. Вечеря. Нощувка.



Пети ден: Закуска. Свободно време. Вечеря. Нощувка.



Шести ден : Закуска. Свободно време. Вечеря. Нощувка.



Седми ден: Закуска. Свободно време.Вечеря. Нощувка.



Осми ден: Закуска. Свободно време. Трансфер до аерогарата за полет до Лисабон в 08.25 часа. Пристигане в Лисабон в 11.30 часа. Отпътуване за София с полет на България Еър в 23.50 часа.

Девети ден: Пристигане в София в 06.00 часа.



Допълнителни екскурзии:



Целодневна екскурзия Sete Cidades.

Отпътуване за селцето Sete Cidades. Първата спирка е Vista do Re, от където се открива прекрасна гледка. Следва разходка до долината, по пътя Cumeeiras (около 1 час и 30 минути). Продължаме с автобус до центъра на Sete Cidades, за да обядваме в местен ресторант. След обяд - отпътуване за Ferraria, известна с басейните си с термална вода, където ще имаме възможност да поплуваме. Връщане в Понте Делгада.

Цена на човек: 55 евро (или 106 лв.)



Целодневна екскурзия до Furnas.

Отпътуване за северната част на острова, за да посетим плантация и фабрика за чай. Ще спрем в Pico da Farro, от където се открива прекрасна гледка към най-стария вулканичен кратер. Ще се спуснем до долината Vale das Furnas. Посещение на Lagoa das Furnas. Посещение на известния ботанически парк Terra Nostra Park. Възможност за плуване в термалния басейн или разглеждане на парка с екскурзовод. На връщаме ще спрем в Vila Franca do Campo, първата столица на острова.

Цена на човек: 55 евро (или 106 лв.)



Целодневна екскурзия до Lagoa do Fogo.

Отпътуване за Pico da Barrosa, от където се вижда езерото Lagoa do Fago. Спускане от върха към Caldeira Velha, където ще имаме възможност да плуваме в термални води. Обяд в местен ресторант. След обяд, посещение на фабрика за местни ликьори. Посещение на град Ribeira Grande, известен с бароковата си архитектура от ХVІІ и ХVІІІ век.

Цена на човек: 55 евро (или 106 лв.)



* Допълнителните екскурзии са валидни при минимум 20 души.



Цената включва:

* Самолетен билет София – Лисабон – София, на Bulgaria Air;

* Самолетен билет Лисабон - Азорски острови - Лисабон, на португалските авиолинии;

* 1 нощувка със закуска в хотел 4 звезди в Лисабон;

* 6 нощувки на база закуска и вечеря с включени вода и вино, на вечеря, в съответния хотел на Азорски острови;

* Трансфери аерогара – хотел –аерогара в Лисабон и Понта Делгада /Азорски острови/;

* Панорамна обиколка на Лисабон, с екскурзовод на български език

* Медицинска застраховка





Цената не включва:

* Летищни такси: 175 евро (или 343 лв.) – заплащат се задължително;

* Допълнителни екскурзии (Допълнителните ескурзии се резервират и заплащат предварително, в България. Обявените цени на допълнителните екскурзии са валидни при минимум 20 човека);

* Доплащане за застраховка за лица от 70 до 80 г - 3 евро (или 6 лв.);

* Доплащане за застраховка на лица над 80 г - 8 евро (или 16 лв.);

* Възможност за сключване на допълнителен застрахователен договор за покриване на разходите в случай на отказа от пътуване от страна на потребителя и на разходите за съдействие,включително при репатриране, както и за случаите на злополука, болест или смърт.



Офертата е валидна при минимум 20 човека и Туроператорът си запазва правото да анулира пътуването до 14 дни преди датата на отпътуване, при несъбран минимум.



Описание на хотелите:



Hotel Ollissippo Marques de Sa****/Лисабон/

Хотел Olissippo Marques de Sa се намира само на 5 минути пеша от търговския център El Corte Inglеs. Стаите разполагат с кабелна телевизия и климатик. Гостите могат да се насладят на разнообразни интернационални и португалски специалитети в ресторант Varanda do Marquês. Метростанция São Sebastião се намира на 2 минути пеша и предлага директен достъп до центъра на града. Музеят Calouste Gulbenkian се намира на 2 минути пеша.



Hotel Tsar**** /Лисабон/

Хотел Tsar Lisbon е разположен в центъра на Лисабон. Всяка от стилните и климатизирани стаи разполага с кабелна телевизия, мини бар, безплатен Wi Fi и напълно окомплектована баня. На разположение на гостите на хотела са и а-ла-карт ресторат и бар.



Hotel Vip Executive **** /Понта Делгада - Азорски острови/

Хотелът се намира на по-малко от 1 километър от яхтеното пристанище в Понта Делгада. Всички стаи разполагат с телевизор, климатик, минибар и напълно окомплектована баня. Vip Executive Azores предлага ресторант с панорамна гледка към океана и бар, както и салон за красота.



Hotel Camoes **** /Понта Делгада - Азорски острови/

Обзаведен в колониален стил, хотелът е разположен в историческия център на Понта Делгада. Предлага настаняване в просторни стаи с климатик, телефон, кабелна телевизия, кабелен интернен и напълно окомплектована баня. На разположение на гостите на хотела са ресторант и снак бар.



Няма паспортен и визов режим в страната; няма медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.



За контакти и резервации :



КАРАДЖЪ ТУРС - Велико Търново

ул. Васил Левски № 3, ет. 1,

Телефон. 062 65 09 01 ;

Мобилни: 087 900 74 15 ; 0887 82 36 89

е-mail: vtarnovo@karacitours.bg





Подобни обяви

Екскурзия до ПАРИЖ СЪС САМОЛЕТ и гид на български - 2/3* - стандартен хотел

Екскурзия до Париж със самолет и гид на български


2/3* - стандартен хотел - * <...
ЕКСКУРЗИЯ ДО РИМ СЪС САМОЛЕТ и водач на български
3* - стандарт - 3 *

ЕКСКУРЗИЯ ДО РИМ СЪС САМОЛЕТ и водач на български



...
ТАСОС - Зелената перла на Гърция - 3 дни

Екскурзии до Гърция


3* - стандарт - 3 *

ТАСОС - Зелената перла на Гърц...
ЕКСКУРЗИЯ ДО АЛБАНИЯ Дневен преход


Дати: 22.09.2016
Цена от: 220 лв.
4 дни / 3 нощувки

«РЕЗЕРВИРАЙ»
«ПР...
Екскурзия за 22 септември 2016 до Истанбул с 2 нощувки + БОНУС посещение парк и Мол Виаленд, WILD PARK - дивият свят на джунглата и океана + Одрин от Ст.Загора 22.-25.09.16
ПРОМО ОФЕРТА Екскурзия за 22 септември до Истанбул с 2 нощувки + БОНУС посещение парк и Мол Виаленд,...

Публикувайте коментар към обявата