Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » Туризъм оферти » Екскурзии в чужбина » Нова 2017 Година в Л...»

Нова 2017 Година в Лисабон 27.12.16 - 01.01.17 / 5 нощувки , директен полет и oбслужване на български език по време на пътуването и престоя

Прегледано 442 пъти от 08 Август 2016. №: 2222498

Нова Година 2017 в Лисабон с дата на заминаване 27.12.2016 г. - 5 нощувки престой на цени от 655 евро, гарантирани места с директен полет на България Ер и oбслужване на български език по време на пътуването и престоя в Лисабон !





Защо ЛИСАБОН за Новогодишните празници?

Лисабон е един от най-очарователните градове в света, пропит с многовековна история.

Тесните му улички и великолепни дворци изцяло ще Ви потопят в средните векове и ще Ви отнемат усещането за време. Същевременно с това, е съвременен мегаполис с отлично развита инфраструктура и многообразие от атракции и развлечения. Поради това свое необичайно и крайно хармонично съчетание, Лисабон се счита за една от най-популярните столици в света, която ще се хареса и на любителите на развлечения и на предпочитащите наситена екскурзионна програма, както и на тези, които просто желаят да почувстват впечатляващия и незабравим град Лисабон.





Всички хотели от програмата са внимателно подбрани, с централна локация и много добри отзиви.



Програмата ще се придружава от представител през цялото време и лицензиран екскурзовод на всички допълнителни турове !



27.12.16 - 01.01.17 / 5 нощувки





Туристическа програма:



1-ви ден 27.12.16 (вторник):

Излитане от летище София, Терминал 1 в 21:10 ч. с директен полет на АК Bulgaria Air до Лисабон. Пристигане на летището в Лисабон в 23:00 ч. Посрещане от фирмата партньор в Португалия, трансфер и настаняване в избрания хотел. Нощувка.



2-ри ден 28.12.16(сряда):

Закуска. Обзорна обиколка на стария, централен Лисабон (включена в цената). Лисабон се разстила върху седем малки хълма и кипи от живот, като всички южняшки градове. Отвсякъде се чуват ритмите на традиционната музика фадо (меланхолични песни, пропити с обреченост и носталгия), а малките трамвайчета се движат почти до всяка точка на града. Пред украсената с красиви барелефи арка се издига статуята на Хосе I, а от нея започва и най-оживената улица - Аугуста. Посещава се и Алфама- най-старият квартал на столицата, разположен в самото й сърце.Според португалците това е истинският Лисабон. Тук има много исторически забележителности, както и барове и ресторанти с традиционна фадо музика. Това е мястото в Лисабон, където може истински да се усети атмосферата на града - архитектурата, звуците, ароматите... Продължителност на тура около 3 часа. Свободно време. Нощувка.



3-ти ден 29.12.16 (четвъртък)

Закуска. Свободно време или възможност за допълнителна екскурзия до Синтра,Кабо да Рока,Ещорил и Кашкаиш (срещу допълнително заплащане). Културната местност Синтра е в списъка на Световното културно наследство на ЮНЕСКО.

Ще посетите едно от най-красивите места в Португалия - град Синтра, възникнал в построена от маврите крепост от периода на Арабския халифат, през 1147г., завзета от крал Алфонс I и превърната в лятна резиденция на португалските монарси и аристокрация. Лорд Байрон пише за Синтра: Градът е пълен с красоти - природни и създадени от човешка ръка. Дворци и градини се издигат сред скали, водопади и пропасти; сред манастири, построени на изумителни височини; разкрива се панорамен поглед към морето и към Тежу... пейзажът обединява дивотата на западните планини с пищната зеленина на южна Франция. Всеки един от замъците спира дъха - Замъкът на маврите, дворецът Да Пена и кралският дворец на Синтра са само малка част от атракциите. Посещава се и Националният дворец Пена - едно от седемте чудеса на Португалия. Този невероятен дворец се счита за най-старият дворец на европейския романтизъм и с право може да се каже, че той няма еквивалент никъде другаде по света. Свободно време за разходка из очарователната Синтра, да си купите сувенир в някое от многобройните занаятчийски магазинчета или да изпиете по кафе с прословутите местни сладкишиqueijada(кейжада).Екскурзията включва и посещение на Кашкаиш, превърнат в аристократичен курорт едва след като крал Луиш I построява Двореца PalaciodaCitadela през 1870г. В Кашкаиш се намира знаменития залив BocadoInferno, където вълните на Атлантика се рзбиват в бреговете му с невероятен грохот. Кашкаиш се смята за един от най-скъпите курорти не само в Португалия, но и в цяла Европа.

На 30 км от Лисабон е разположен крайбрежният град Ещорил- в миналото известен като място за изгнание на европейските кралски особи, принуждавани да напускат собствените си държави. Тук са намерили подслон крал Умберто II от Италия, Хуан де Бурбон от Испания, крал Карол от Румъния. В Ещорил има възможност да се види една от забележителностите на града - дворецът PalaciodeCondedeCastroGuimaraes.Днес Ещорил е световно известен туристически център - тук се намира най-голямото казино в Европа - Ещориал.Курортът предлага и вълнуващ нощен живот.

В Кабо да Рока-най-западната точка на континентална Европа, ще се възхитите на красивата гледка на Атлантическия океан.Нощувка.





4-ти ден 30.12.16 (петък):

Закуска. Свободно време или възможност за допълнителна екскурзия до Обидош, Баталя, Назаре, Фатима (срещу доп. заплащане).

Обидош(~70 км от Лисабон) е малко живописно градче, едно от най-очарователните места в Португалия - малки бели къщички с цветя по прозорците, с фрески от 7 в от н.е. по къщите, китни тесни улички, пълни с магазинчета.

Назаре (~40 км от Обидош) е типично рибарско селце, разположено на атлантическия бряг, място с много легенди; традиционни магазинчета и много ресторанти, в които се предлага прясно приготвена риба.

Баталя(~30 км от Назаре) е известен с едноименния манастир - един от най-големите готически шедьоври в Европа, под закрилата на ЮНЕСКО.

Фатима(~19 км от Баталя) - световно известно място за поклонение пред Богородица.

Нощувка.



5-ти ден 31.12.16 (събота):

Закуска. Свободно време или възможност за допълнителна екскурзия до Паркът на Буда най - голямият ориенталски парк в Европа разположен на 35 хектара хектара с множество различни статуи на Буда, внимателно поставени скулптури, които могат да бъдат намерени в цялата градините. Смята се, че около шест хиляди тона мрамор и гранит са били използвани, за да се създаде тази монументална творба на изкуството. В централното стълбище е фокусна точка на градината, където златните Буди ви приветстват със спокоен поздрав за добре дошли в тяхното царство. В центъра на езерото, KOI (японска риба - шаран) може да се видят и изваяни дракони, които се издигат от водата. Можете да видите седемстотин ръчно рисувани от теракота войници, уникални копия на тези, които са били погребани преди около 2200 години. Вие ще бъдете наистина омагьосани от тишината и спокойствието на това уникално и специално място (срещу допълнително заплащане). Нощувка.



Вечерта - Гала вечеря в ресторант - типична португалска кухня и традиции.

ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА С МНОГО ТАНЦИ, МУЗИКА И ВЕСЕЛИЕ !



6-ти ден 01.01.17 (неделя):

Закуска. Освобождаване на стаите, възможност за оставяне на багаж в хотела и свободно време за разглеждане на магнетичния Лисабон. Трансфер до летището в Лисабон (около 22:00ч.) и полет за София в 23:50 ч. Кацане в София в 06:00 ч. на 02.01.2017 г.







Хотели в Лисабон: / База на хранене: : Цена на човек в двойна стая:



Hotel Eduardo VII 3* Закуска 655 € / 1281 лв.



Hotel Miraparque 3* Закуска 719 € / 1406 лв.



Hotel Vip Executive Diplomatico 4* Закуска745 € / 1457 лв.



Hotel Florida 4* Закуска 895 € / 1750 лв.



Hotel Real Palacio 5* Закуска 859 € / 1680 лв.





Акценти в програмата:



· Самолетен билет София - Лисабон - София с АК България Ер



· 5 нощувки със закуски в избрания хотел



· Трансфер летище - хотел - летище



· Обзорна екскурзия на Лисабон



· Медицинска застраховка



· Водач от туроператора



· Обслужване на български език







Цените не включват:



Новогодишна вечеря ;



Допълнителни екскурзии ;



Разходи от лично естество







Полетно разписание:

27.12.16 София 21:10 / Лисабон 23:00

01.01.17 Лисабон 23:50 / София 06:00 на 02.01.17г.







За повече информация и резервации :



КАРАДЖЪ ТУРС - Велико Търново

ул. Васил Левски № 3, ет. 1,

Телефон. 062 65 09 01 ;

Мобилни: 087 900 74 15 ; 0887 82 36 89

е-mail: vtarnovo@karacitours.bg











Подобни обяви

Екскурзия до ПАРИЖ СЪС САМОЛЕТ и гид на български - 2/3* - стандартен хотел

Екскурзия до Париж със самолет и гид на български


2/3* - стандартен хотел - * <...
ЕКСКУРЗИЯ ДО РИМ СЪС САМОЛЕТ и водач на български
3* - стандарт - 3 *

ЕКСКУРЗИЯ ДО РИМ СЪС САМОЛЕТ и водач на български



...
ТАСОС - Зелената перла на Гърция - 3 дни

Екскурзии до Гърция


3* - стандарт - 3 *

ТАСОС - Зелената перла на Гърц...
ЕКСКУРЗИЯ ДО АЛБАНИЯ Дневен преход


Дати: 22.09.2016
Цена от: 220 лв.
4 дни / 3 нощувки

«РЕЗЕРВИРАЙ»
«ПР...
Екскурзия за 22 септември 2016 до Истанбул с 2 нощувки + БОНУС посещение парк и Мол Виаленд, WILD PARK - дивият свят на джунглата и океана + Одрин от Ст.Загора 22.-25.09.16
ПРОМО ОФЕРТА Екскурзия за 22 септември до Истанбул с 2 нощувки + БОНУС посещение парк и Мол Виаленд,...

Публикувайте коментар към обявата