Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » Туризъм оферти » Екскурзии в чужбина » Нова година в Дъблин...»

Нова година в Дъблин - със самолет и обслужване на български език

Прегледано 559 пъти от 02 Август 2016. №: 2221964

ЦЕНИ И ДАТИ НА ЗАМИНАВАНЕ



29.12.2016 г.

1349 лв.

РАННИ ЗАПИСВАНИЯ

ТУРИСТИЧЕСКА ПРОГРАМА



ДЕН

1

София – Дъблин

Отпътуване от летище София (Терминал 1) в 13.35 ч. за Дъблин с авиокомпания „Ryanair“. Пристигане на летището в Дъблин в 15.25 ч. Трансфер до хотела. Настаняване. Свободно време – необходимо е ползване на градски транспорт. Нощувка.

2

Дъблин

Закуска. Панорамна обиколка с местен екскурзовод на Дъблин: колежът „Тринити“, основан през 1592 г. от кралица Елизабет І; модерните търговски улици „Насау“ и „Графтън“, осеяни с магазини и бутици; Националната галерия; площад „Мерион“ – един от най-старите и величествени площади от времето на кралската династия Джордж; катедралата „Св. Патрик“, основана през 1191 г.; Пивоварната на Гинес – най-голямата туристическа атракция на Ирландия; Кралската болница „Килмайнхам“, в която от 1991 г. се помещава Ирландският музей за съвременно изкуство; затворът „Килмайнхам“, основан през 1796 г., където са били затваряни много лидери на ирландски въстания. Свободно време – необходимо е ползване на градски транспорт. По желание посещение на пивоварната на Гинес (необходимо е ползване на градски транспорт). Нощувка.

3

Дъблин – Белфаст – Дъблин

Закуска. Свободно време в Дъблин (необходимо е ползване на градски транспорт) или по желание целодневна екскурзия до Белфаст – столица и най-голям град в Северна Ирландия с уникален дух и атмосфера благодарение на историческите и културни забележителности: кварталът „Титаник” – тук се е намирала корабостроителницата на Харланд и Волф, където бил построен прочутият кораб „Титаник”; Парламентът на Северна Ирландия, известен като Стормонт поради факта, че се намира на територията на имението „Стормонт“ – днес част от столицата на Северна Ирландия; площад „Донегал” със величествената сграда на Кметството, построена през 1906 г. в т. нар. едуардински архитектурен стил, за да отрази градския статут на Белфаст, даден му от кралица Виктория през 1888 г. и най-старата библиотека в Белфаст „Линен Хол”, построена във викториански стил; протестантската катедрала „Св. Анна”; Кралският университет, основан от кралица Виктория през 1845 г. Свободно време с възможност за индивидуално посещение на Музея на Титаник. Връщане обратно в Дъблин. По желание и предварителна заявка – празнична новогодишна вечеря (по оферта, предложена допълнително). Нощувка.

4

Дъблин – Уиклоу – Дъблин

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! Закуска. Свободно време в Дъблин (необходимо е ползване на градски транспорт) или по желание целодневна екскурзия до Уиклоу – пътешествие в сърцето на очарователната провинция на Уиклоу, по време на което ще имате възможност да се насладите на невероятни гледки на Уиклоуското дефиле: посещение на имението „Пауърскорт Хаус енд Гардънс”, чиито градини се считат за едни от най-впечатляващите в света, разположени в подножието на планините Уиклоу; посещение на монашеското селище Глендалоу – известната Кръгла кула от 10 в. и църквата „Св. Кевин“, известна повече като „Кухнята на свети Кевин“; екскурзията продължава към т. нар. „Среща на водите” – място, където се сливат реките Авонмор и Авонбег и селището Авоука. Връщане обратно в Дъблин. Нощувка.

5

Дъблин – Корк – Замъкът Бларни

Закуска. Свободно време в Дъблин (необходимо е ползване на градски транспорт) или по желание целодневна екскурзия до Корк, разположен при устието на река Лий. Главните забележителности на Корк са полуостров Коф – предградие на Корк, откъдето е тръгнал корабът „Титаник” на последния си воаяж, и замъкът „Бларни” – главен символ на Ирландия и ирландското наследство. Основният артефакт на легендарния замък е камък от абатство Скоун, на който в миналото са короновани кралете на Шотландия. Връщане в Дъблин. Нощувка.

6

Дъблин – София

Закуска (сух пакет). Трансфер до летището. Отпътуване за България в 07.30 ч. с полет на авиокомпания „Ryanair“. Пристигане на летище София (Терминал 1) в 13.10 ч.



ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:



Самолетен билет София - Дъблин - София на авиокомпания Ryanair с включени летищни такси и малък салонен багаж с размери 35/20/20 и голям салонен багаж с размери 55/20/20

Трансфер летище - хотел - летище

5 нощувки със закуски в хотел North Star Hotel **** (или подобен) в Дъблин

Панорамна обиколка на Дъблин с местен екскурзовод

Застраховка Помощ при пътуване в чужбина с асистанс и лимит на отговорност 10 000 EUR на застрахователна компания Армеец

Водач-екскурзовод от България

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:



Чекиран багаж до 15 кг или 20 кг

Целодневна екскурзия до Белфаст

Целодневна екскурзия до Уиклоу

Целодневна екскурзия до Корк и замъка Бларни

Входни такси за старата библиотека на колежа Тринити (13 EUR), замъка на Дъблин (6,5 EUR), катедралата Св. Патрик (6 EUR), музея Дъблиния (8,5 EUR), Зоологическата градина (17 EUR) в Дъблин

Входна такса за Музея на Титаник в Белфаст (20 EUR)

Посещение на пивоварната Гинес в Дъблин

Новогодишна вечеря в Дъблин (по оферта предложена допълнително в нашите офиси)

Входна такса за имението Пауърскорт Хаус енд Гардънс (9,5 EUR)

Входна такса за монашеското селище Глендалоу (7,5 EUR)

Входни такси за други музеи, обекти и прояви, посещавани по желание

Градски транспорт в Дъблин (2,3 EUR за 1-ва и 2-ва зона)

Бакшиши за екскурзовод и шофьор (3-5 EUR на турист на ден - заплаща се задължително на място)

Застраховка Отмяна на пътуване (Препоръчваме Ви сключването на тази застраховка!)

Разходи от личен характер





За контакти и резервации:

КАРАДЖЪ ТУРС - Варна

бул. Мария Луиза 46

Телефон: 052 61 80 50

Мобилни: 0879 / 54 83 21; 0879/ 00 74 02

e-mail: varna@karacitours.bg






Цена: 1349.00 лв.




Подобни обяви

Екскурзия до ПАРИЖ СЪС САМОЛЕТ и гид на български - 2/3* - стандартен хотел

Екскурзия до Париж със самолет и гид на български


2/3* - стандартен хотел - * <...
ЕКСКУРЗИЯ ДО РИМ СЪС САМОЛЕТ и водач на български
3* - стандарт - 3 *

ЕКСКУРЗИЯ ДО РИМ СЪС САМОЛЕТ и водач на български



...
ТАСОС - Зелената перла на Гърция - 3 дни

Екскурзии до Гърция


3* - стандарт - 3 *

ТАСОС - Зелената перла на Гърц...
ЕКСКУРЗИЯ ДО АЛБАНИЯ Дневен преход


Дати: 22.09.2016
Цена от: 220 лв.
4 дни / 3 нощувки

«РЕЗЕРВИРАЙ»
«ПР...
Екскурзия за 22 септември 2016 до Истанбул с 2 нощувки + БОНУС посещение парк и Мол Виаленд, WILD PARK - дивият свят на джунглата и океана + Одрин от Ст.Загора 22.-25.09.16
ПРОМО ОФЕРТА Екскурзия за 22 септември до Истанбул с 2 нощувки + БОНУС посещение парк и Мол Виаленд,...

Публикувайте коментар към обявата