Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » Туризъм оферти » Екскурзии в чужбина » Нова година – Виетна...»

Нова година – Виетнам и Камбоджа

Прегледано 654 пъти от 02 Август 2016. №: 2221952

София – Доха – Хошимин – Муй Не – Хошимин – Делтата на река Меконг – Сием Рип – Ангкор – Хошимин – Доха – София





ЦЕНИ И ДАТИ НА ЗАМИНАВАНЕ



28.12.2016 г.

€2299

ограничени места

ТУРИСТИЧЕСКА ПРОГРАМА



ДЕН

1

София

Излитане от летище София в 19:40 часа.

2

Доха – Хошимин – Муй Не

Пристигане в Доха – 01:15 часа. Продължаваме за Хошимин (Сайгон) в 02:25 часа. Кацане в Сайгон в 14:40 часа. Пристигане в Сайгон и трансфер до Муй Не. Настаняване в хотел Blue Ocean Resort (supperior). Една от най-красивите местности във Виетнам е красивият летен курорт – Муй Не. Вече повече от 10 години той е една от най-посещаваните туристически дестинации във Виетнам. Курортът се намира в непосредствена близост до морския бряг. Предлага луксозни хотели, ресторанти и заведения, които са на разположение на посетителите. Със средна годишна температура 27 градуса, дългите пясъчни ивици, типичен морски климат и много слъчево време, Муи Не остава едина от най-привлекателните местности във Виетнам. Нощувка

3

Муй Не

Закуска. Свободен ден и възможност да се насладите на невероятно красивите плажове в Муй Не. Нощувка

4

Муй Не

Закуска. Свободен ден. Новогодишна гала вечеря. Нощувка.

5

Муй Не

Закуска. Свободен ден. Нощувка.

6

Муй Не

Закуска. Свободен ден. Нощувка.

7

Муй Не – Хошимин

Закуска. Отпътуване за Хошимин (Сайгон). Настаняване в хотел Liberty Central Saigon Citypoint (Deluxe). Свободно време. Вечеря. Нощувка

8

Хошимин

Закуска. След закуска се отправяме към забележителните тунели Ку Чи. Те са построени, за да се крие местното население от американците по време на войната. Изградена цяла подземна система, в която виетнамците са организирали команден пункт, училище, полева кухня, спални помещения, заседателни зали, складове и пр. За да влезеш в някой от тунелите, трябва да си с габаритите на виетнамец. Тунелите са прокопани понякога на четири разположени едно под друго нива. В средата на 60-те години на 20 век са изкопани вече 250 км такива тунели. Един от тях дори минава под американската база, намираща се в това селище. Подземните проходи позволяват на различни групи от бойци на Виетконг (Национален фронт за освобождение на Виетнам), да се свързват помежду си безпрепятствено. Обяд. Връщане в Хошимин – полудневен тур. Турът включва разглеждане на Двореца на обединението, катедралата Нотр Дам, Централната поща, Чайнатаун, Бин Тай пазар, храмът Тиен Хау и много други забележителности. Вечеря. Нощувка.

9

Хошимин – Делтата на река Меконг

Закуска. Отправяме се към делтата на река Меконг. След пристигането в Муй Тхо, ще се качим на лодка и ще тръгнем по течението на рекатата. Лодката спира на различни места и посещава местни работилници, където ще видите много продукти направени от кокосово дърво. Досегът със самобитната култура на местното население е незабравимо събитие. Изживейте едно вълнуващо преживяване, возейки се на карета, теглена от местни коне, посещавайки местни къщи, където може да опитате чай и плодове приготвени от местните хора. Продължаваме проучването на делтата на Меконг, минавайки през много тесни нейни ръкави, наситени с растителност. Обяд. По обратния път към Сайгон, ще видим семеен бизнес за производството на кокосови бонбони. И накрая ако времето ни позволи, ще посетим Vinh Trang Pagoda. Връщане в Сайгон късния следобед. Вечеря. Нощувка.

10

Сием Рип – Ангкор

Закуска. Свободно време до отпътуването за Сием Рип. След пристигането, трансфер до хотел Tara Angkor (Superior). Обяд. На територията на провинция Сием Реап се намира историческата област Ангкор, в която са разположени останките от религиозния комплекс Ангкор Ват и старата кхмерска столица Ангкор Тхом. Следобедните часове, опознаване на Кхмерски храмове от Анкорския период. Ще посетим група храмове датиращи от 9-10 век, като Preah Ko, Bakong и Lolei. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

11

Ангкор

Закуска. Опознаване на древният град Ангкор Том. Посещение на Bayon, Baphoun, Phimeanakas, the Royal Palace, the Elephant Terrace и the Leper King Terrace. Обяд. Безспорно най-голямата забележителност обаче е Анкор Ват, древната столица на Камбоджа. Тя се намира само на около 5 км. от Сием Рип и представлява огромен комплекс от храмове, дворци, язовири и канали за отклоняване на водата. Ангкор е основната туристическа забележителност на Камбоджа и от 1992 г. е част от световното културно наследство на ЮНЕСКО. Храмовият град се състои от много малки и големи сгради с религиозно значение. Най-известният от тях е Ангкор Ват, който разкрива силнотото хиндуистко влияние, тъй като е построен в чест на бог Вишну. Градът Ангкор символизирал космическия ред. В този смисъл храмовият комплекс се явява умален модел на космическият свят. Всички храмове били ориентирани към трона на боговете на върха Мару. Населените области сочели четирите посоки на света. От централния храмов комплекс излизали оси към вратите и рововете с вода, символизиращи световният океан. Градът станал образец на духовната и светската власт слети в едно. Връщане в хотела. Обяд и вечеря. Нощувка.

12

Ангкор – Хошимин – Доха

Закуска. Свободно време до обяд. Трансфер до летището. Полет след обяд за Хошимин (Сайгон). В 19.45 полет за България през Доха.

13

Доха – София

Пристигане в София в 10.40 часа.







ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:



Самолетни билети - София - Сайгон - София с Катарски авиолинии с включени летищни такси

Полет Сайгон - Сием Рип - Сайгон с включени летищни такси

Настаняване в хотели **** по програмата

10 закуски, 4 обяда и 6 вечери /включително новогодишна вечеря/

Транспорт с климатизиран автобус

Всички забележителности по програмата с включени входни такси

Местен гид по време на туровете

Български водач-преводач през цялото време с групата

Застраховка Помощ при пътуване в чужбина на застрахователна компания Армеец с покритие 20 000 щатски долара

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:



Двукратна виза за Виетнам - 90 щатски долара

Еднократна виза за Камбоджа - 25 щатски долара







За контакти и резервации:

КАРАДЖЪ ТУРС - Варна

бул. Мария Луиза 46

Телефон: 052 61 80 50

Мобилни: 0879 / 54 83 21; 0879/ 00 74 02

e-mail: varna@karacitours.bg






Цена: 4497.00 лв.




Подобни обяви

Екскурзия до ПАРИЖ СЪС САМОЛЕТ и гид на български - 2/3* - стандартен хотел

Екскурзия до Париж със самолет и гид на български


2/3* - стандартен хотел - * <...
ЕКСКУРЗИЯ ДО РИМ СЪС САМОЛЕТ и водач на български
3* - стандарт - 3 *

ЕКСКУРЗИЯ ДО РИМ СЪС САМОЛЕТ и водач на български



...
ТАСОС - Зелената перла на Гърция - 3 дни

Екскурзии до Гърция


3* - стандарт - 3 *

ТАСОС - Зелената перла на Гърц...
ЕКСКУРЗИЯ ДО АЛБАНИЯ Дневен преход


Дати: 22.09.2016
Цена от: 220 лв.
4 дни / 3 нощувки

«РЕЗЕРВИРАЙ»
«ПР...
Екскурзия за 22 септември 2016 до Истанбул с 2 нощувки + БОНУС посещение парк и Мол Виаленд, WILD PARK - дивият свят на джунглата и океана + Одрин от Ст.Загора 22.-25.09.16
ПРОМО ОФЕРТА Екскурзия за 22 септември до Истанбул с 2 нощувки + БОНУС посещение парк и Мол Виаленд,...

Публикувайте коментар към обявата