Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » Туризъм оферти » Екскурзии в чужбина » Коледа в Будапеща и ...»

Коледа в Будапеща и Виена

Прегледано 730 пъти от 02 Август 2016. №: 2221938

ЦЕНИ И ДАТИ НА ЗАМИНАВАНЕ



24.12.2016 г.

399 лв.

ТУРИСТИЧЕСКА ПРОГРАМА



ДЕН

1

София – Будапеща

~760 km

Отпътуване от София в 7.00 ч. от площад Александър Невски, 7.30 ч. – aвтогара Сердика, по маршрут Белград – Будапеща. Пристигане в Будапеща късно вечерта – един от най-очарователните дунавски градове, възникнал при сливането на Буда, О’Буда и Пеща. Настаняване. По желание - вечерна панорамна обиколка на Будапеща. Нощувка.

2

Будапеща – Виена

~250 km

ВЕСЕЛА КОЛЕДА! Закуска. Панорамна обиколка на Будапеща с местен екскурзовод (минимум 3 ч.): Парламентът – една от най-големите парламентарни сгради в света, смесица от различни архитектурни стилове; крепостният хълм „Будавар“ с Рибарските кули; църквата „Св. Матяш“, носеща името на най-известния унгарски крал, който два пъти е бил венчан в храма; Цитаделата – издигната от Хабсбургите, за да защитава



„перлата на Дунава“ от нападения; Площадът на героите – огромен ансамбъл от паметници, построени в чест на 1000 години от създаването на Унгарската държава. По желание – разходка с панорамно корабче по р. Дунав. Свободно време по булевард „Ракоци“ и улица „Ваци“ – най-известните търговски улици с многобройни ресторанти, кафенета и магазини. Отпътуване за Виена в 16.00 ч. Пристигане във Виена привечер. Настаняване. Вечеря в ресторанта на хотела. Нощувка.

3

Виена

Закуска. Панорамна обиколка на Виена с местен екскурзовод (минимум 3 ч.): дворецът „Белведере“ – един от най-хубавите барокови образци в света, принадлежал на Хабсбургите; Виенската опера, където ежегодно се провежда оперен бал; булевард „Рингщрасе“, изграден на мястото на старата крепостна стена; дворецът „Хофбург“ – зимната резиденция на Хабсбургите, Парламентът със статуята на Атина Палада; Кметството – внушителна сграда в неоготически стил; Къщата на Хундертвасер с необичайните си апартаменти, следващи единствено природните форми; най-старият увеселителен парк в Европа „Пратер“ със символа на Виена – Виенското колело. Пешеходна разходка в центъра на Виена с местен екскурзовод: площад „Мария Терезия“; дворецът „Хофбург“, където се намират Националната библиотека, Музеят на музикалните инструменти и оръжейната колекция на императора; улиците „Колмаркт“ и „Грабен“ – сърцето на стария град; бароковата църква „Св. Петър“, готическата катедрала „Св.Стефан“ – един от символите на Виена и най-значителната готическа сграда, съхраняваща несметни богатства и оживената улица „Кернтнерщрасе“. По желание: разглеждане с местен екскурзовод на двореца „Шонбрун“ – лятната резиденция на Хабсбургите. Свободно време – необходимо е ползване на градски транспорт. Нощувка.

4

Виена – София

~995 km

Закуска. Свободно време за последни коледни покупки по търговската улица „Марияхилферщрасе“ или за посещение на Природонаучния музей, Императорската съкровищница, Музея на музикалните инструменти, рицарското въоръжение и античния град Ефес или Къщата на пеперудите в двореца „Хофбург“ – необходимо е ползване на градски транспорт. Отпътуване за България в 18.00 ч.

5

София

Пристигане в София бензиностанция „Lukоil“ (Западен парк, бул. „Сливница“, до Орион), на автогара „Сердика“ и площад „Ал. Невски“ на обяд.





ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:



Транспорт с комфортен туристически автобус (климатик, видеосистема, минибар)

1 нощувка със закуска в хотел Budapest 3*+ (или подобен) в Будапеща

2 нощувки със закуски в хотел Ibis Wien Mariahilf 3* (или подобен) във Виена

Вечеря на 25.12 в ресторанта на хотела - 3-степенно меню с включени вода и хляб (алкохолни и безалкохолни напитки се заплащат допълнително)

Панорамна и пешеходна обиколка на Виена с местен екскурзовод

Панорамна обиколка на Будапеща с местен екскурзовод

Застраховка Помощ при пътуване в чужбина с асистанс и лимит на отговорност 5 000 EUR на застрахователна компания Армеец

Екскурзоводско обслужване.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:



Посещение на двореца Шонбрун

Комбиниран билет за Музея за история на изкуството и Музея на музикалните инструменти, рицарското въоръжение и античния град Ефес (15 EUR), Природонаучния музей (10 EUR), входна такса за Зоопарка (16,50 EUR)

Разходка с панорамно корабче по р. Дунав

Вечерна панорамна обиколка на Будапеща

Напитки по време на вечерята на 25.12.2016 г.

Градски транспорт във Виена: 2,20 EUR (еднопосочен билет), 7,60 EUR (карта за 24 часа)

Входни такси и билети за други музеи, обекти и прояви, посещавани по желание и градски транспорт





За контакти и резервации:

КАРАДЖЪ ТУРС - Варна

бул. Мария Луиза 46

Телефон: 052 61 80 50

Мобилни: 0879 / 54 83 21; 0879/ 00 74 02

e-mail: varna@karacitours.bg






Цена: 399.00 лв.




Подобни обяви

Екскурзия до ПАРИЖ СЪС САМОЛЕТ и гид на български - 2/3* - стандартен хотел

Екскурзия до Париж със самолет и гид на български


2/3* - стандартен хотел - * <...
ЕКСКУРЗИЯ ДО РИМ СЪС САМОЛЕТ и водач на български
3* - стандарт - 3 *

ЕКСКУРЗИЯ ДО РИМ СЪС САМОЛЕТ и водач на български



...
ТАСОС - Зелената перла на Гърция - 3 дни

Екскурзии до Гърция


3* - стандарт - 3 *

ТАСОС - Зелената перла на Гърц...
ЕКСКУРЗИЯ ДО АЛБАНИЯ Дневен преход


Дати: 22.09.2016
Цена от: 220 лв.
4 дни / 3 нощувки

«РЕЗЕРВИРАЙ»
«ПР...
Екскурзия за 22 септември 2016 до Истанбул с 2 нощувки + БОНУС посещение парк и Мол Виаленд, WILD PARK - дивият свят на джунглата и океана + Одрин от Ст.Загора 22.-25.09.16
ПРОМО ОФЕРТА Екскурзия за 22 септември до Истанбул с 2 нощувки + БОНУС посещение парк и Мол Виаленд,...

Публикувайте коментар към обявата